Πρόταση καλοκαιρινών ημερών για τουρίστες & locals (AMS) ( Canoe )

Amsterdamse Bos

Για Locals & Τουρίστες. Ιδανική τοποθεσία για καλοκαιρινούς μήνες και βόλτα στη φύση ! Δίπλα από το κέντρο της πόλης του Άμστερνταμ !

Στο δάσος του A’Dam μπορείτε να στήσετε τo Πικ-Νικ σας και να κάνετε ηλιοθεραπεία, να βρείτε μια σκιά για άραγμα ή ακόμα να κάνετε massage ή να νοικιάσετε ποδήλατα και να κάνετε βόλτα στο καταπληκτικό δάσος. Yπάρχουν πολλές διαφορετικές δραστηριότητες μέσα σε ένα δάσος που φτιάχτηκε για τη καλύτερη δυνατή ποιότητα του ελεύθερου χρόνου μας !

Εμείς θα σας προτείνουμε το κανό ή την βόλτα με τη ποδηλατο-βάρκα στη λίμνη, αλλά και στα γύρω κανάλια του Amsterdamse Bos.

Είναι δυνατή εμπειρία ! 🙂

Τιμές για Κανό / Βάρκα / Pedal Bike

1- Άτομο / Κανό – Ώρα : €6
2- Άτομα / Κανό – Ώρα: €10
3- Άτομα / Κανό – Ώρα : €12,50
2- Άτομα / Pedal bike  – ώρα: €10
4- Άτομα / Pedal bike  – ώρα: €18
6- Άτομα / Βάρκα – Ώρα : €32

Τip

Δεδομένου ότι μπορείτε να κρατήσετε όση ώρα θέλετε το κανό ή τη βάρκα σας, μοιάζει ιδανική ιδέα να σταματάτε σε διάφορα όμορφα μέρη που θα συναντήσετε για relax & chillin’ ! ( Μπύρες επιτρέπονται, τσεκαρισμένο :p 🙂  )

Διαδρομές

Υπάρχουν 2 ειδών διαδρομές. Η μεγάλη και η μικρή. Ενδεικτικά, μικρή διαδρομή με κανό, η οποία είναι ”προγραμματισμένη” για 1 ώρα, με μερικές ολιγόλεπτες στάσεις μπορεί να διαρκέσει  περίπου 1.5 ώρα. Γενικά, δεν υπάρχει περιορισμός στο πως θα επιλέξετε να διαχειριστείτε τον χρόνο σας. Με κανό και θαλάσσιο ποδήλατο θα σας προτείνουμε τη μικρή διαδρομή….  Με τη βάρκα, τη μεγάλη !

Ωράρια Λειτουργίας

10:30 – 19:00 ( τις ελληνικές-καλοκαιρινές-μέρες της Ολλανδίας, το ωράριο τραβάει παραπάνω λόγω ζήτησης ! ) (και καλά κάνει ! )

Πληρωμή

Οι πληρωμές γίνονται αφού έχετε ολοκληρώσει τη βόλτα σας στα κανάλια και στις λίμνες του δάσους. Εσείς καθορίζετε πόση ώρα θα διαρκέσει η βόλτα. Μπορείτε αν πληρώσετε με μετρητά ή καρτα  στο τέλος της βόλτας και αναλόγως με το πόση ώρα έχει διαρκέσει το ταξίδι στον “μικρό παράδεισο” του Amsterdamse Bos !

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks