Σας συστήνουμε 3 θεματικά πάρκα της Ολλανδίας ( Videos )

Εάν σας αρέσουν τα μεγάλα θεματικά πάρκα με πολλαπλές δραστηριότητες, τότε βρίσκεστε στη σωστή τοποθεσία. Η Ολλανδία έχει πάρα πολλά θεματικά πάρκα που μπορείς να επισκεφτείς με την οικογένεια σου, τους φίλους αλλά και το αμόρε σου. Πάμε να δούμε παρακάτω μερικά από αυτά :

Efteling

Το Efteling είναι για την Ολλανδία ό,τι  είναι το Allou! fun park για την Αθήνα ή το Magic Park για την Θεσσαλονίκη ( για τους παλιότερους, η Σαλαμίνα! ). To Efteling είναι από τα μεγαλύτερα και φανταστικότερα θεματικά πάρκα της Ευρώπης και βρίσκεται στην ίδια τοποθεσία από το 1952. Φυσικά, από το 1952 μέχρι και σήμερα έχει μεταμορφωθεί το πάρκο σε ένα φαντασμαγορικό και σύγχρονο πολυχώρο για παιδιά και ενήλικες.

Εκτός από το εκπληκτικό πάρκο θα βρείτε μια σειρά από εκδηλώσεις μουσικές, θεατρικές κ.α , ένα μεγάλο γήπεδο γκόλφ και πολλά εστιατόρια και καφέ.

Ανοιχτό : 7 μέρες την εβδομάδα / Όλο το χρόνο. Τους θερινές μήνες οι ώρες λειτουργίας επεκτείνονται.

Τοποθεσία: Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel

Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.efteling.com/en

Madurodam

Το Madurodam βρίσκεται στην πόλη της Χάγης, ανοιχτό από το 1952 και είναι ένα πάρκο με μινιατούρες που απεικονίζουν την Ολλανδία. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περπατήσετε και να εξερευνήσετε την Ολλανδία σε μόνο μια μέρα ( χεχε ). Στο πάρκο μας παρουσιάζεται η Ολλανδία, τα κανάλια της, οι τουλίπες, οι αγορές τυριών και τη κλασσική αρχιτεκτονική των ολλανδικών σπιτιών. Μπορείτε επίσης να μάθετε πολλά για την ιστορία της χώρας και κάποια διασκεδαστικά γεγονότα για την ολλανδική κουλτούρα και τις παραδόσεις της. Το μέρος είναι καταπληκτικό ! ( Θα κάνουμε και ένα ξεχωριστό αναλυτικό άρθρο σύντομα για το συγκεκριμένο μέρος από τη δική μας επίσκεψη σε αυτό ).

Ανοιχτό : Όλο το χρόνο

Τοποθεσία: George Maduroplein 1, 2584 RZ The Hague

Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.madurodam.nl/en

Slagharen

Άλλο ένα θεματικό πάρκο στην Ολλανδία είναι το Slagharen, στο οποίο μπορείτε επίσης να κάνετε πολλές δραστηριότητες, ειδικά για τους μικρούς μας φίλους στους οποίους σίγουρα θα αρέσουν τα διάφορα σόου και δραστηριότητες του πάρκου. Για όλους εμάς τους υπόλοιπους υπάρχουν επίσης τρενάκια και άλλες δραστηριότητες που δεν θα μας απογοητεύσουν.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα θεματικά τμήματα του πάρκου, υπάρχει ένα water park με ”’αέρα” Μεξικού, στο οποίο θα βρείτε ένα από τα μεγαλύτερα τζακούζι (χωράει περίπου 70 άτομα!).

Ανοιχτό : Κυρίως θερινούς μήνες. Τον χειμώνα είναι ανοιχτό μερικά Σαββατοκύριακα (πληροφορίες στο website)

Τοποθεσία: Amusement & Holiday Park Slagharen Zwarte Dijk 37 7776 PB

Επίσημη ιστοσελίδαhttps://www.slagharen.com/en/

Πληροφορίες από: Dutch Review 

Video Sources: ThemeParkMedia2013, Parkscout, Roller Coasters and Amusement Parks

Photos by: PixaBay

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks