Τι αλλάζει από σήμερα 1η Ιουλίου στο Βέλγιο

liegi-velgio

1η Ιουλίου σήμερα και στο Βέλγιο θα προκύψουν κάποιες αλλαγές με τη νέα χαλάρωση μέτρων για τον Covid-19 όπου μας επηρεάζει όλους. Να σημειώσουμε ότι η χαλάρωση των μέτρων προκύπτει και από την αισθητή μείωση σε θανάτους, κρούσματα και εισαγόμενους στα νοσοκομεία του Βελγίου.

Σε κάθε περίπτωση με αυτά τα νέα μέτρα ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά σε αυτά που γνωρίζαμε στην προ- Covid19 εποχή.

Tι αλλάζει από σήμερα, 1η Ιουλίου; Πάμε να δούμε παρακάτω.

Ανοίγουν ξανά :

  • Οι πισίνες
  • Τα λούνα πάρκ
  • Τα θέατρα και οι κινηματογράφοι
  • Τα κέντρα ευεξίας
  • Τα καζίνο

Για όλα τα παραπάνω συνήθως θα χρειαστεί να κάνετε κάποια κράτηση. Μπείτε στις ιστοσελίδες των υπηρεσιών και δείτε τι ισχύει για την κάθε περίπτωση.

Οι μαζικές εκδηλώσεις

Οι μαζικές εκδηλώσεις παραμένουν απαγορευμένες, αλλά επιτρέπονται μικρότερες εκδηλώσεις συμπεριλαμβανομένων συνεδρίων με έως και 200 συμμετέχοντες σε εσωτερικούς χώρους και 400 σε εξωτερικούς χώρους.

Γάμοι και κηδείες

Μέχρι 200 άτομα μπορούν να παρακολουθήσουν τελετές γάμου και κηδείας εφόσον τηρούν την απαραίτητη κοινωνική απόσταση μεταξύ τους. Γαμήλια πάρτι δεν επιτρέπονται. Όλα τα event θα πρέπει να τελειώνουν μέχρι τις 1Α.Μ.

Μαγαζιά

Τέλος στο μοναχικό shopping. Πλέον μπορούμε να πάμε με την παρέα μας από τον κύκλο μας και να επισκεφτούμε καταστήματα των πόλεων του Βελγίου. Μπορούμε επίσης από σήμερα να μένουμε περισσότερο από μισή ώρα εντός των καταστημάτων. Συνίσταται η χρήση μάσκας.

Κέντρα ευεξίας και σάουνες

Χαμάμ, τζακούζι και ατμόλουτρα θα παραμείνουν κλειστά. Η μάσκα σε όλα τα υπόλοιπα π.χ. υπηρεσίες μασάζ η μάσκα είναι απαραίτητη.

SuperGreeks: Πολλά αλλάζουν και τίποτα δεν αλλάζει. Ήδη εδώ και αρκετό καιρό η ζωή κυλά κανονικά για αρκετούς ,για άλλους όχι.

Όπου και να πάτε, ότι και να κάνετε να περνάτε όμορφα. Να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και να κοιτάμε πριν πάμε οπουδήποτε για να κάνουμε κάποια κράτηση.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks