Το Facebook εγκαινιάζει online υπηρεσία γνωριμιών στο Βέλγιο

Βέλγιο-Facebook-Ραντεβού

Το Facebook εγκαινιάζει μια διαδικτυακή υπηρεσία γνωριμιών στο Βέλγιο σήμερα Πέμπτη, η οποία θα ανταγωνίζεται μεταξύ άλλων τη δημοφιλή εφαρμογή Tinder.

Το Facebook Dating ήταν ήδη διαθέσιμο σε περίπου 20 χώρες στη Νότια και Βόρεια Αμερική και τη Νοτιοανατολική Ασία.

Το αμερικανικό κοινωνικό δίκτυο καθιστά αυτήν την υπηρεσία διαθέσιμη σε 32 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένου πλέον και του Βελγίου. Αυτή η υπηρεσία θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή Facebook, έτσι ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να εγγραφεί σε αυτήν.

Το κοινωνικό δίκτυο επέμεινε ότι είναι μια αυτόνομη υπηρεσία εντός της εφαρμογής, επομένως οι χρήστες του Facebook δεν λαμβάνουν αυτόματα ένα προφίλ για “Ραντεβού”.

Επομένως, θα πρέπει να δημιουργήσουν οι ίδιοι, δήλωσε το Facebook σε δήλωση που κυκλοφόρησε την Τετάρτη το βράδυ. Για να αποφευχθούν δυσάρεστες εμπειρίες, οι χρήστες θα μπορούν να αναφέρουν ή να αποκλείουν άλλους χρήστες.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησε αυστηρότερη ρύθμιση για τα μεγάλα ψηφιακά δίκτυα

Το κοινωνικό δίκτυο επέμεινε ότι αποδίδει μεγάλη σημασία στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας, επειδή «η εύρεση ενός ρομαντικού συντρόφου είναι βαθιά προσωπική».

Ο ψηφιακός γίγαντας επιλέγεται τακτικά για επιβλαβείς πρακτικές στο κοινωνικό δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων παραβιάσεων της ιδιωτικής ζωής, παραπληροφόρησης, ρητορικής μίσους και του κινδύνου κατάχρησης της εξουσίας.

Όμως την Τρίτη το απόγευμα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησε αυστηρή ρύθμιση ψηφιακών γιγάντων όπως το Facebook και η Google, προτρέποντας την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να λάβει σταθερή στάση στο σχέδιο της νέας νομοθεσίας «Digital Services Act» και «Digital Market Act» που θα λήξει τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks