Υπογράφει για 2 χρόνια ως προπονητής της Εθνικής ομάδος Ολλανδίας ο Frand De Boer

Εθνική-Ολλανδίας-προπονητής

Ο πρώην ολλανδός διεθνής Frank de Boer αναμένεται να διοριστεί νέος προπονητής των Oranje, αντικαθιστώντας τον Ronald Koeman που έχει μετακομίσει στη Βαρκελώνη, έγραψε η telegraaf την Τετάρτη.

Ο Ντε Μπόερ πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο που θα διαρκέσει έως τα μέσα του 2022, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά αυτό θα μπορούσε να παραταθεί ανάλογα με την απόδοσή της ομάδος στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του επόμενου έτους, ανέφερε ο Telegraaf.

Ο ολλανδικός ποδοσφαιρικός σύλλογος στοχεύει να παρουσιάσει τον De Boer ως νέο προπονητή στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης, ανέφερε η εφημερίδα. Την επόμενη Παρασκευή, η Εθνική Ολλανδίας συναντά το Μεξικό σε φιλικό, ακολουθούμενη από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και την Ιταλία στο Κύπελλο Εθνών μια εβδομάδα αργότερα.

Ο De Boer ήταν ο μόνος από τους τρεις υποψηφίους που το KNVB εξέταζε για τον επόμενο προπονητή της εθνικής ομάδος. Ο Frank Rijkaard είπε ότι δεν ήθελε να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο και ο Peter Bosz είπε ότι ήθελε να σεβαστεί το συμβόλαιό του με την Bayer Leverkusen. Οπότε ο De Boer έμεινε ο μόνος υποψήφιος για τη θέση του καπετάνιου στο τιμόνι της εθνικής ομάδος της Ολλανδίας.

Ο De Boer ήταν πρόσφατα προπονητής της αμερικανικής ομάδας Atlanta United, αλλά έφυγε μετά από μια απογοητευτική δεύτερη σεζόν.

Φωτογραφία: AP Photo / Fernando Llano

Πηγή: Dutch news, telegraaf

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks