Χάγη: Επιδοτήσεις για πολιτιστικές εκδηλώσεις

Χάγη-πολιτισμός-θέατρο-συναυλίες

Ο δήμος της Χάγης θέλει να υπάρχουν πολιτιστικές εκδηλώσεις σε κάθε περιοχή της πόλης , όπως θέατρο, συναυλίες, εκδηλώσεις με βιβλία κ.α.

Το υπαίθριο θέατρο Open Air Theatre Zuiderpark θέλει επίσης να εμπλουτίσει το πρόγραμμα του με εκδηλώσεις.

Οι αιτήσεις για μία επιδότηση θα μπορούν να κατατεθούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι.

Το πλάνο αυτό των επιδοτήσεων για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις ανήκει σε ένα πολυετές πλάνο που έχει η πόλη για την τέχνη και τον πολιτισμό (2021-2024 (MJB) ).Σε αυτό το πλάνο ο δήμος τη Χάγης θα διαθέσει χρήματα την επόμενη τριετία ώστε να υπάρχουν αρκετές εκδηλώσεις αυτού του είδους σε Scheveningen, Haagse Hout και στο υπαίθριο θέατρο στο Zuiderpark.

Τα επιδόματα αυτά μπορούν να τα διεκδικήσουν κάτοικοι γειτονιών της πόλης, οργανώσεις που ασχολούνται με τον πολιτισμό και εταιρείες που ασχολούνται επαγγελματικά με δραστηριότητες που παρέχουν τέχνη και πολιτισμό. Οι προτάσεις που θα εγκριθούν θα πρέπει να είναι υψηλής ποιότητος.

Πως κάνω αίτηση

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για επιδότηση ψηφιακά στον δήμο. Αυτό είναι δυνατό μέχρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 πριν από τις 12:00 το μεσημέρι.

Περισσότερες πληροφορίες στο  e-mail: [email protected] και [email protected] . Τηλεφωνικά καλείτε στο 06 – 50 10 38 45.

Περισσότερες πληροφορίες

  • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 2 Δεκεμβρίου.
  • Οι αιτήσεις που λαμβάνονται μετά την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, 12:00 το μεσημέρι, δεν θα υποβληθούν σε επεξεργασία.
  • Η επιτροπή θα επεξεργαστεί μόνο με πλήρεις αιτήσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks