Χρήσιμα apps για κατοίκους Βελγίου (2)

Σε συνέχεια του πρώτου μας άρθρου για χρήσιμες εφαρμογές αν κατοικείς στο Βέλγιο, αυτή η λίστα συνεχίζεται. Δες παρακάτω μερικές ακόμα εφαρμογές που βρήκαμε:

  1. Immoweb

Εάν βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης σπιτιού (ενοίκιο), θέλεις να μένεις ενημερωμένος για την διαθεσιμότητα. Το Immoweb είναι ο φίλος σου, με διαρκή και καθημερινή ενημέρωση της λίστας με νέα σπίτια.

2. De Lijn

Για να σχεδιάσεις την διαδρομή σου με λεωφορείο, τραμ, μετρό και τρένο. Μπορείς επίσης να αγοράσετε εισιτήρια στην εφαρμογή, βολικό!

3. App της τράπεζάς σου

Πάντα η σχετική εφαρμογή είναι χρήσιμη, αφού έχεις ανοίξει βελγικό τραπεζικό λογαριασμό. Οι διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές γίνονται ακόμα πιο εύκολες με αυτό τον τρόπο!

4. Payconiq

Κοινός λογαριασμός; Με το Payconiq όλοι μπορούν να πληρώσουν το μέρος του λογαριασμού που τους αναλογεί, σαρώνοντας έναν κωδικό QR.

5. Doccle

Αρκετές εταιρείες στέλνουν τα μηνύματά τους μέσω του Doccle. Δημιουργώντας έναν λογαριασμό, λαμβάνεις αυτά τα μηνύματα σε ένα κεντρικό μέρος.

6. itsme

Το itsme είναι η ψηφιακή σου ταυτότητα. Με την εφαρμογή μπορείς να αποδείξεις την ταυτότητά σου ή να επιβεβαιώσεις συναλλαγές με ασφαλή, εύκολο και αξιόπιστο τρόπο.

7. Too Good To Go

Αγόρασε -οικονομικά- φαγητό που διαφορετικά θα είχε πεταχτεί από εστιατόρια, φούρνους, σούπερ μάρκετ κ.α., και ανακαλύψτε ταυτόχρονα νέα μαγαζιά εστίασης στην πόλη!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks