Χρήσιμα apps για κατοίκους Βελγίου

Καταγράψαμε μόνο μερικά από τα βασικά και κυρίως καθημερινά apps που χρειαζόμαστε στο Βέλγιο και θα υπάρξει και συνέχεια!

app για ανακύκλωση 

Όλοι γνωρίζουμε το ζήτημα της ανακύκλωσης πόσο σημαντικό είναι και ποια είναι η διαδικασία με τις σακούλες, τα σκουπίδια κτλ. στο Βέλγιο.

Σε αυτό το APP βρίσκεις  όλες τις ημερομηνίες συλλογής απορριμάτων στο smartphone ή tablet σου, επισκόπηση των κανόνων για PMD, γυαλί και χαρτόνι και τέλος σας επιτρέπει να ορίσετε υπενθυμίσεις για το πότε και ποια σκουπίδια πρέπει να πετάς.

Έτσι με τίποτα δε θα ξεχνάς να βγάζεις τα σωστά σκουπίδια, τη σωστή στιγμή!

app για πάρκινγκ 

Wherever you are , wherever you wanna go βλέπεις διαθεσιμότητα για τα πάρκινγκ αυτοκινήτου σε όλο το Βέλγιο. Μπορείς να κάνεις κράτηση online,  να επωφεληθείς των προσφορών κ.α.

app για νέα

Θέλεις να διαβάζεις όλα τα νέα του Βελγίου μόνο από ένα APP? Το Belgium News έχει νέα απ’ όλες τις γνωστές εφημερίδες του Βελγίου. Μπορείς επίσης τα άρθρα αυτά να τα κάνεις share σε όλα τα γνωστά social media κανάλια. Δυστυχώς ή ευτυχώς πέρασε η εποχή που διαβάζαμε τα νέα της ημέρας από το χαρτί της εφημερίδας- Πλέον όλα τα νέα από το κινητό ή tablet ! 2019.

Φυσικά πάντα να διαβάζεις και το #SuperGreeks με νέα του Βελγίου, στην Ελληνική γλώσσα και με θετική χροιά.

app για ΜΜΜ

Η STIB – MIVB, η εταιρεία δημόσιων μεταφορών της Περιφέρειας Βρυξελλών, προσφέρει μια χρήσιμη εφαρμογή που παρέχει αναχωρήσεις σε πραγματικό χρόνο, χρονοδιαγράμματα κοντινών στάσεων, χάρτες γραμμών, όπως τραμ, μετρό και λεωφορεία. Αφορά την πόλη των Βρυξελλών μόνο.

app για τρένα 

Η Εθνική Εταιρεία Σιδηροδρόμων του Βελγίου δημιούργησε μια εφαρμογή ( SNCB – NMBS) όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν πληροφορίες για τα τρένα σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το APP υπολογίζει το γρηγορότερο ταξίδι από στάση σε στάση, δείχνει τα δρομολόγια αναχώρησης και άφιξης. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήρια σας μέσω της εφαρμογής ή να αποθηκεύσετε το πρόγραμμα ταξιδιού σας. Και αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου μπορείτε να επωφεληθείτε από ειδικές εκπτώσεις.

app για το αεροδρόμιο 

Όλες οι πληροφορίες για τις πτήσεις , τις καθυστερήσεις και ότι μπορεί να αφορά την πτήση σου και το αεροδρόμιο.

SuperGreeks: Να ταξιδεύουμε Non-Stop και όχι μόνο Ελλάδα- Βέλγιο. Παντού ! Να παίρνουμε και άλλες παραστάσεις, να γεμίζουμε ενέργεια και εμπειρίες.

app για το Ράδιο 

Γουστάρεις ακόμα να σε συνοδεύει το ράδιο στη ζωή σου ; Σε αυτό το APP μπορείς να ακούσεις τους αγαπημένους σου ραδιοφωνικούς σταθμούς του Βελγίου. Αυτό είναι και ένα καλό tip για την εκμάθηση Γαλλικών / Ολλανδικών.

app για τον καιρό 

Ποτέ! δε μπορείς να τα βάλεις με τον καιρό στο Βέλγιο. Είναι αλλοπρόσαλλος και κανένα , μα κανένα APP πιστεύουμε ότι δε θα καταφέρει να προσεγγίζει 100% τα καιρικά φαινόμενα που θα ακολουθήσουν την επόμενη ώρα. Εμείς πιστεύουμε ότι το καλύτερο APP από τα υπάρχοντα, πάντως, ότι είναι το KMI – IRM: .be Weather.

 

#ΒeSuperGreek

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks