Stop στην απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ολλανδία

απαγόρευση-κυκλοφορία-ολλανδία

Όπως αναφέραμε στα πρωινά κουλούρια από την Ολλανδία υπήρχε στο τραπέζι για σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Κάτι τέτοιο δεν αναμένεται τελικά να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας στη συνέντευξη τύπου στις 19:00.

Στις 19:00 σήμερα στη συνέντευξη τύπου δεν περιμένουμε να ανακοινωθεί τίποτα σε σχέση με την απαγόρευση κυκλοφορίας για το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NOS.

Μεταξύ άλλων αυτό το μέτρο δεν το θέλουν οι δήμαρχοι και η αστυνομία που θα πρέπει να επιβάλουν το νόμο σε μια τέτοια περίπτωση.

Οι ειδικοί για τον κορονοιό πρότειναν αυτό το μέτρο, σύμφωνα με το οποίο οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν στο σπίτι μετά από μια συγκεκριμένη ώρα και έτσι οι άνθρωποι να κατανοούν καλύτερα ότι είναι σημαντικό να αποφεύγονται οι περιττές επαφές.

Ωστόσο, υπάρχουν αντιρρήσεις από αστυνομία και δημάρχους όπου και τις εξέφρασαν στο υπουργικό συμβούλιο και έβαλαν stop σε αυτό το σενάριο. Ένα τέτοιο μέτρο θα ήταν δύσκολο να εφαρμοστεί στην Ολλανδία. Θα πρέπει να υπάρχουν αναρίθμητες εξαιρέσεις ανθρώπων, που όντως, πρέπει να κυκλοφορήσουν τη νύχτα.

Ελληνικές επιχειρήσεις της Ολλανδίας

Η ομάδα του supergreeks.eu θα καταγράψει LIVE τη σημερινή συνέντευξη τύπου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks