Βέλγιο: Χιλιάδες εισιτήρια για το σινεμά με 1 ευρώ

people sitting inside the movie theater

Στις περιφέρειες των Βρυξελλών και της Βαλλωνίας θα μπορείς να βρίσκεις με 1 ευρώ εισιτήριο για να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ταινία.

Αν αγαπάμε τον Χειμώνα και τις κρύες μέρες για κάτι είναι και γιατί ξανά ξεκινάμε να πηγαίνουμε στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Η ενέργεια αυτή γίνεται στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “J’peux pas, j’ai cinéma“, η οποία πραγματοποιήθηκε και τις 2 προηγούμενες χρονιές με μεγάλη επιτυχία.

Μετά από δύο επιτυχημένες χρονιές αυτής της πρωτοβουλίας κατά την επαναλειτουργία των κινηματογράφων το καλοκαίρι του 2020 και του 2021, οι γαλλόφωνες αρχές διαθέτουν 20.000 εισιτήρια προς 1 ευρώ σε 37 κινηματογράφους μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 11ης Οκτωβρίου.

Πού βρίσκω τα εισιτήρια ;

Η κράτηση εισιτηρίων μπορεί να γίνει στον ιστότοπο www.jaicinema.be , επιλέγοντας μια ταινία για να ανακαλύψετε πού θα προβληθεί ή επιλέξτε έναν κινηματογράφο στη γειτονιά σας για να μάθετε όλες τις προβολές που έχουν προγραμματιστεί.

Είναι δυνατή η κράτηση έως και 4 εισιτηρίων. Εάν δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες θέσεις, μπορείτε ακόμα να πάτε στην προβολή αλλά με την κανονική τιμή. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα.

Φυσικά, και θα είμαστε εκεί.

Σπεύσατε φίλοι μας. Είναι πολλά τα εισιτήρια, αλλά ταυτόχρονα και τόσα λίγα…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks