Φρέσκα κουλούρια 03/02/22 – Τα σημερινά πρωινά νέα από την Ολλανδία…

Βάλε καφεδάκι και διάβασε τα πρωινά νέα από την Ολλανδία ☕️

Αν αγαπάς τα κουλουράκια μας κάνε ένα ΛΑΙΚ ή άσε απλά μια <3 στο ποστ στο FB 🙂 Γίνεται μια καλή προσπάθεια και πρέπει να διαδοθεί παντού! Στήριξε SuperGreek, συμμετέχοντας με κάθε τρόπο στο project.

Πλέον τα κουλουράκια σου θα τα ξανά φτιάχνει ο “SuperGreek” – Λαχταριστά και πλουμιστά !

Κάθε πρωί ο αγαπημένος σου SuperGreek θα γράφει τα φρέσκα νέα της ημέρας από Ολλανδία και Βέλγιο, σύντομα και από Γερμανία.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ SUPERGREEKS

Για εργασίες για το σπίτι ή / και το μαγαζί μας, πάρε μια προσφορά από το GEK INSTALLATIETECHNIEK

Συνελήφθησαν οι 2 διαδηλωτές / ακτιβιστές του δάσους Sterrebos στο Limburg

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τα κουλουράκια της Δευτέρας κάποιοι διαδηλωτές ξεκίνησαν μια κινητοποίηση ενάντια στην προγραμματισμένη υλοτόμηση του δάσους από τη VDL Nedcar.

Από τους 17 διαδηλωτές έχουν μείνει 2, εν μέσω ακραίων καιρικών φαινομένων. Αυτοί και οι 2 συνελήφθησαν πλέον. Τώρα στην περιοχή έχουν πάει 2 άλλοι.

Η γυναίκα κατέβηκε από το δεντρόσπιτο της γύρω στις 22:15 εχθές γιατί έπρεπε να κατουρήσει και την έπιασε η ασφάλεια της εταιρείας μόλις βρέθηκε στο έδαφος. Έπειτα παραδόθηκε στην αστυνομία.

Περισσότεροι από 20 ακτιβιστές έχουν συλληφθεί από την έναρξη της εκστρατείας.

Πολλοί δημοτικοί φόροι αυξήθηκαν φέτος, ο φόρος ακινήτων αυξάνεται κατά μέσο όρο 4,4 τοις εκατό

Αυξήθηκαν και φέτος οι δημοτικοί φόροι σε όλους σχεδόν τους δήμους. 

Ο φόρος ακίνητης περιουσίας, ο οποίος συνδέεται με την αξία ενός σπιτιού και επομένως με τις τιμές των κατοικιών, αυξάνεται κατά 4,4 τοις εκατό κατά μέσο όρο. 

Η εισφορά λυμάτων θα αυξηθεί κατά 2,9 τοις εκατό και η εισφορά απορριμμάτων και τα τέλη καθαρισμού θα αυξηθούν κατά 4 τοις εκατό.

Συνολικά, οι δήμοι αναμένουν να εισπράξουν 11,5 δισεκατομμύρια ευρώ φέτος με τις εισφορές, 180 εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από το 2021. 

Ο φόρος ακίνητης περιουσίας, η εισφορά αποχέτευσης και η εισφορά απορριμμάτων μαζί αντιστοιχούν σε 8,8 δισ. ευρώ, τα τρία τέταρτα του συνόλου των εσόδων από δημοτικούς φόρους. Ο φόρος ακίνητης περιουσίας στα σπίτια αυξήθηκε ελαφρώς περισσότερο από τον μέσο όρο τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά λιγότερο από πέρυσι.

True Stories Omg GIF - Find & Share on GIPHY

Τα νυχτερινά κέντρα σε όλη την Ολλανδία θα ανοίξουν τις πόρτες τους το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου

Τα νυχτερινά κέντρα σε όλη την Ολλανδία θα ανοίξουν τις πόρτες τους το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου. «Και όχι για μια νύχτα, αλλά κάθε βράδυ», δήλωσε εκπρόσωπος της δράσης « The night is on » στο Instagram.

Τουλάχιστον 24 νυχτερινά κέντρα συμμετέχουν μόνο στο Άμστερνταμ, αλλά κλαμπ από το Ρότερνταμ, την Ουτρέχτη, το Χάρλεμ και το Χρόνινγκεν έχουν επίσης ενταχθεί σε αυτή την διαμαρτυρία.

Λέτε να ξανά ανοίξουν τα club ξανά; Αν ναι, αυτό σημαίνει ότι οδεύουμε αυτή τη φορά προς το τέλος της πανδημίας. Για να δούμε…

Night Out Dancing GIF by Cameo - Find & Share on GIPHY

Θα αποσυναρμολογηθεί η ιστορική γέφυρα στο Ρότερνταμ για να περάσει το γιοτ του Τζεφ Μπέζος

Μια ιστορική γέφυρα στο Ρότερνταμ, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (02/02), θα αποσυναρμολογηθεί μερικώς, ώστε να μπορέσει να περάσει το –υπό κατασκευή– γιοτ του Τζεφ Μπέζος.

Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο στο supergreeks.eu

Excuse Me Dog GIF by MOODMAN - Find & Share on GIPHY

Mπορείτε να ξανά κλείσετε όσοι το επιθυμείτε ένα τεστ για τον κορονοιό διαδικτυακά

Calling Karen Gillan GIF by HULU - Find & Share on GIPHY

Για πολλές ώρες η πλατφόρμα που κλείνουμε ραντεβού για τεστ κορονοιού ή να λάβουμε τα αποτελέσματα ήταν εκτός λειτουργίας.

Τα αίτια είναι ακόμα άγνωστα γι’ αυτή τη δυσλειτουργία της πλατφόρμας.

Μπορείτε πάντα φυσικά, SuperGreeks, να κλείνετε ραντεβού διαδικτυακά.

24/7, 365 ημέρες το χρόνο, η Μαία Αναστασία Ψαροπούλου και το touching life είναι δίπλα σου

Γιατρός χρησιμοποιούσε το σπέρμα του σε θεραπείες γονιμότητας – Απέκτησε 21 παιδιά

Είκοσι ένα παιδιά και ενδεχομένως δεκάδες άλλα απέκτησε ένας γυναικολόγος στην Ολλανδία, καθώς χρησιμοποιούσε το δικό του σπέρμα σε υποψήφιους γονείς που στράφηκαν σε αυτόν για θεραπεία γονιμότητας

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην Ολλανδία η αποκάλυψη ότι ένας γυναικολόγος χρησιμοποίησε το δικό του σπέρμα σε υποψήφιους γονείς που στράφηκαν σε αυτόν για θεραπεία γονιμότητας, με αποτέλεσμα να είναι ο πατέρας 21 παιδιών και ενδεχομένως δεκάδων άλλων.

Ο γιατρός έχει φύγει από τη ζωή!

Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό άρθρο των SuperGreeks

Μεγάλη πτώση του τουρισμού στην Ολλανδία για το 2021

Τα πράματα ήταν χειρότερα ακόμα και σε σχέση με την 1η χρονιά της πανδημίας.

Πέρυσι, περισσότεροι από 6 εκατομμύρια ξένοι επισκέπτες ήρθαν στην Ολλανδία, δηλαδή 14 τοις εκατό λιγότεροι σε σχέση με την πρώτη χρονιά του κορωνοιού. Πτώση 69 τοις εκατό σε σχέση με το 2019.

Ο εσωτερικός τουρισμός, από την άλλη, πήγε καλά. Ο αριθμός των 26 εκατομμυρίων Ολλανδών επισκεπτών για ξενοδοχεία, κάμπινγκ και πάρκα διακοπών ήταν 30 τοις εκατό υψηλότερος από ό,τι το 2020.

Εκδοτικός οίκος ζητά συγγνώμη για το βιβλίο που αποκαλύπτει τον «προδότη» της Άννα Φρανκ

anne-frank

Διαβάστε επίσης το προηγούμενο μας άρθρο για την έρευνα που αποκαλύπτει ποιος την πρόδωσε

Ο οίκος αποφάσισε να σταματήσει να τυπώνει αντίτυπα της «Προδοσίας της Άννας Φρανκ» μέχρις ότου υπάρξουν περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τον βασικό ισχυρισμό του βιβλίου, ότι ο Εβραίος συμβολαιογράφος Άρνολντ βαν ντεν Μπεργκ «πρόδωσε» το κρησφύγετο της έφηβης, δίπλα σε κανάλι του Άμστερνταμ προκειμένου να σώσει τη δική του οικογένεια. Σε ανακοίνωσή του ο Ambo Anthos αναφέρει ότι παρασύρθηκε για την δημοσίευση του βιβλίου κι ότι θα έπρεπε να είχε τηρήσει πιο «κριτική» στάση. Ο αμερικανικός εκδοτικός οίκος HarperCollings, που αγόρασε τα δικαιώματα για την αγγλική γλώσσα του βιβλίου, ανέφερε ότι ο AmboAnthos «είχε καθορίσει το περιεχόμενο [του βιβλίου]».

Διαβάστε στο σχετικό μας άρθρο περισσότερα γι’ αυτή την υπόθεση!

Το Υπουργείο Οικονομικών προειδοποιεί για FAKE μηνύματα υποχρεωτικού εμβολιασμού

Το υπουργείο Οικονομικών προειδοποιεί για ψεύτικες αναφορές για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για επιχειρηματίες. Μήνυμα που συντάχθηκε στο στυλ της εθνικής κυβέρνησης αναφέρει ότι οι επιχειρηματίες θα τιμωρηθούν με πρόστιμο 895,50 ευρώ εάν δεν εμβολιαστούν.

Kάποιοι νεαροί κάτοικοι της Ουτρέχτης θέλουν να σώσουν τον κόσμο, ξεκινώντας με καραμέλες από πεταμένα φρούτα

Όρεξη για δημιουργικότητα να έχεις , υπομονή , αγάπη γι’ αυτό που κάνεις και όλα γίνονται…

 Τέσσερις καλλιτέχνες από την Ουτρέχτη φτιάχνουν καραμέλες από πεταμένα φρούτα. Το κάνουν ακόμα σε μια κουζίνα στο Leidsche Rijn, αλλά δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στη ζήτηση που υπάρχει από τον κόσμο και πλέον ψάχνουν για crowdfunding.

Ένας γνωστός influencer στο Instagram κοινοποίησε την πρωτοβουλία και από τότε ο αριθμός των παραγγελιών εξερράγη, με απόρροια να μη είναι εφικτό σε μια μικρή κουζίνα να αναπτυχθούν περισσότερο και να παράγουν περισσότερο υλικό.

Η καμπάνια για το crowdfunding ξεκίνησες πάντως και πάει SupeR- Από τα 20 χιλιάδες που ζητάνε, ήδη μαζεύτηκαν τα 11 χιλιάδες ευρώ.

Το Instagram των παιδιών

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks