5 προτάσεις για οικογένειες και παιδιά για το Άμστερνταμ

Το Άμστερνταμ είναι μία πόλη για όλους. Στο Άμστερνταμ συρρέουν καθημερινά χιλιάδες ζευγάρια, παρέες αλλά και οικογένειες με παιδιά. Το Άμστερνταμ, παρότι στην Ελλάδα δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι μία πόλη πραγματικά κατάλληλη για οικογένειες και παιδιά.

Στο Άμστερνταμ θα βρεις, ψάχνοντας από θέατρα μέχρι διάφορα shows για παιδιά. Μπορείς να πας στο πάρκο, σε ένα από τα καταπληκτικά διαδραστικά μουσεία της πόλης, σε ανεμόμυλους, να κάνεις ένα τουρ στην πόλη του Άμστερνταμ μέχρι ό, τι μπορείς να φανταστείς.

Παρακάτω σας έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις:

City Tour

SUPER A’Dam

Ένα City tour στην ελληνική γλώσσα με ποδήλατο ή πόδια με το SUPER A’Dam θα σας κάνει να λατρέψετε πραγματικά τη μαγική πόλη του Άμστερνταμ. Παρέχονται ειδικά τουρ για τις οικογένειες και παιδιά με ιστορίες προσαρμοσμένες για παιδάκια, παιχνίδι και χαμόγελα.

Περισσότερα για τα τουράκια του SUPER A’Dam στην ελληνική γλώσσα, διαβάστε εδώ!

Πληροφορίες επικοινωνίας εδώ!

Aκολουθήστε το SUPER A’Dam στο Facebook εδώ!

Μουσεία

Nemo Museum

Ένα από τα καλύτερα μουσεία της πόλης! Διαδραστικό μουσείο, όπου παίζεις και μαθαίνεις για τη φυσική, τη χημεία, την αστρολογία και άλλα πολλά περισσότερα που αφορούν τις επιστήμες. Το καλύτερο μουσείο για παιδιά αλλά και γονείς. Τα παιδιά γνωρίζουν και διευρύνουν το πεδίο της γνώσης και των ενδιαφερόντων τους, έρχονται σε επαφή με την επιστήμη σε επίπεδο πρακτικό και ανοίγουν οι ορίζοντές τους, ανακαλύπτοντας έναν νέο κόσμο που θα μπορούσε ίσως να τους βοηθήσει και στον προσανατολισμό τους μελλοντικά!

Σε μια από τις καλύτερες τοποθεσίες της πόλης με πολύ ωραία αυλή, μπαλκόνι για καφέ και πανοραμική θέα.

Το ίδιο concept θα το βρείτε και στο αεροδρόμιο του Schiphol όπου μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για ότι μπορεί να περιλαμβάνει το φανταστικό μουσείο του Νέμο στην πόλη του Άμστερνταμ.

Μια άλλη καλή επιλογή για μουσείο είναι παραδίπλα το εντυπωσιακό κτίριο του National Maritime Museum. Διαδραστικό μουσείο, με δραστηριότητες και για παιδιά και με επίσκεψη σε καράβι του 17ου αιώνα. Θα γράψουμε περισσότερα γι’ αυτό το μουσείο σε επόμενα άρθρα.

Πάρκα

Amstel Park

  • Εδώ παίζουμε με τα παιδιά μας mini-golf. Ειδικά προσαρμοσμένες πίστες για παιδάκια πολύ μικρής ηλικίας σε ένα φανταστικό πάρκο. Μπορούν οι γονείς να απολαύσουν το παγωτό τους και τον καφέ στον προαύλιο χώρο που έχει καντίνα με τραπεζάκια.
  • Yπάρχει φάρμα με ζωάκια.
  • Μπορείτε να κάνετε βόλτα με το τραίνο. Ο γύρος του τεράστιου πάρκου με 2 στάσεις.
Ιανουάριος (11-16)Κυριακή*
Φεβρουάριος (11-16)Κυριακή*
Μάρτιος (11-16)Τετάρτη – Σαββάτο – Κυριακή
Απρίλιος , Μάιος, Ιούνιος (11-17)Τετάρτη μέχρι Κυριακή
Ιούλιος και Αύγουστος (11-17)Κάθε μέρα
Σεπτέμβριος (11-17)Τετάρτη μέχρι Κυριακή
Οκτώβριος και Νοέμβριος (11-16)Τετάρτη – Σάββατο– Κυριακή
Δεκέμβριος (12-16)Κυριακή*
  • Μικρό λούνα πάρκ για παιδάκια
  • Παιδική χαρά με διάφορες δραστηριότητες και ατελείωτο παιχνίδι
  • Ιαπωνικός κήπος : Ένας μαγικός κήπος
  • Aτελείωτη έκταση για πικ-νικ και άραγμα-μέχρι-το-χάραμα 🙂

Vondel Park

To πιο διάσημο πάρκο της πόλης. Τεράστια έκταση στο κέντρο της πόλης κατάλληλο για ποδήλατα, άθληση γενικά, πικ-νικ και δραστηριότητες για παιδιά.

Το καλοκαίρι, τα ΣΚ θα πετύχετε ενδεχομένως και live μουσική ή κάποιο θέατρο, χορευτικό στο θεατράκι του Vondel Park.

Περί τα μέσα του πάρκου θα βρείτε και μια τεράστια παιδική χαρά!

Φάρμα

Geitenboerderij Ridammerhoeve & Amsterdamse BOS

Φάρμα με πρόβατα, γουρουνάκια, κότες και άλλα ζωάκια. Εκεί μπορείτε να δείτε την διαδικασία που οι κότες κάνουν τα αυγουλάκια τους και μάλιστα να συλλέξετε τα δικά σας αυγά για το σπίτι.

Θα δείτε πως αρμέγονται τα κατσικάκια και γενικά θα είστε σε ένα χώρο ηρεμίας με ωραία ζωάκια και ένα υπέροχο καφέ / ρεστοράν με γεύσεις από την ίδια την φάρμα ( Δοκιμάστε το βιολογικό sandwich με κατσικίσιο τυρί).

Σε απόσταση αναπνοής από την πόλη του Άμστερνταμ , σε ένα υπέροχο δάσος όπου μπορείτε να πάτε ακόμα και με τραμ ( εμείς προτείνουμε να πάτε με ποδήλατα ) όπου θα βρείτε επίσης kanoe , βάρκες προς ενοικίαση, bike-boat κ.α. ) . Διαβάστε εδώ!

Στο άμεσο μέλλον θα γράψουμε πολύ περισσότερα άρθρα σχετικά για οικογένειες και παιδιά. Στείλε μας τις προτάσεις σου στο [email protected]

Γράψε μας στα σχόλια και περισσότερες δραστηριότητες, για περισσότερες πόλεις στην Ολλανδία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks