5 Record Guiness που έχουν καταγραφεί στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια.

Ας ξεκινήσουμε από το ζωικό βασίλειο που όλοι αγαπάμε.

Στο ζωολογικό κήπο Halle Zoo φιλοξενείται ο γηραιότερος βραδύπους του κόσμου και ναι, είναι θηλυκό!

Ειδικότερα, η διάσημη, πλέον, Paula το 2019 έκλεισε τα 50 και απόλαυσε το πάρτυ που της ετοιμάσανε οι φροντιστές της στο ζωολογικό κήπο. Ως τούρτα της ετοιμάσανε το αγαπημένο της φαγητό, μαγειρεμένο καλαμπόκι με λαχανικά.

Ο μέσος όρος ζωής ενός βραδύποδα είναι τα 20 χρόνια, ενώ ένα από τα αξιοπερίεργα χαρακτηριστικά τους είναι ο υπερβολικά εύκαμπτος λαιμός τους, ο οποίος μπορεί να γυρίσει μέχρι και 270 μοίρες χωρίς να κουνηθεί το υπόλοιπο σώμα – θυμηθείτε ταινία τύπου εξορκιστή, αλλά σε χαριτωμένη εκδοχή.

Ας συνεχίσουμε με έργα τέχνης.

Το μεγαλύτερο sandcastle του κόσμου χτίστηκε στη Γερμανία.

Μια διεθνής ομάδα καλλιτεχνών, στην οποία υπήρχαν και Ολλανδοί, κατάφεραν να χτίσουν το υψηλότερο κάστρο από άμμο, το οποίο είχε ύψος 17.66m. ξεπερνώντας το προηγούμενο Record Guiness που ήταν 16.68m. Για το επίτευγμα αυτό χρειάστηκαν 11 τόνοι άμμο, ενώ στην προσπάθεια συμμετείχαν γερανοί και εσκαφείς.

Και επειδή έρχεται η ώρα του φαγητού ας αναφερθούμε και στο Γερμανό σεφ Andre Domke.

Ο Γερμανός Chef Andre Domke έχει καταφέρει να μπει 2 φορές στο Record Guiness φτιάχνοντας τεράστιες μερίδες φαγητού.

Την πρώτη φορά έφτιαξε μια τεράστια μερίδα από μέδουσα, το γνωστό για τους Γερμανούς Fischsulze, το οποίο ζύγιζε 182kg, αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

Συνδυάζοντας την αγάπη του για το φαγητό και τη δημιουργικότητα, σύντομα μπήκε και δεύτερη φορά στο Record Guiness φτιάχνοντας τη μεγαλύτερη μερίδα της παραδοσιακής ρωσικής σούπας Solyanke, η οποία αντιστοιχούσε σε 268 λίτρα. Η σούπα αυτή λέγεται ότι είναι η αγαπημένη σούπα της Άνγκελα Μέρκελ -λέτε μετά από αυτό να τον προσέλαβε; Who knows!?

Μαζί με το φαγητό εμένα μου αρέσει να χαζεύω λίγο TV, οπότε θα σας πάω σε κάτι τηλεοπτικό.

Ο μεγαλύτερος live τηλεοπτικός μαραθώνιος έχει καταγραφεί στη Γερμανία.

Οι Γερμανοί παρουσιαστές Ariane Alter και Sebastian Meinberg κατάφεραν να παραμείνουν ξύπνιοι, αλλά και ενδιαφέροντες για 72 ολόκληρες ώρες, πραγματοποιώντας το μεγαλύτερο τηλεοπτικό μαραθώνιο που έχει καταγραφεί στο Record Guiness.

Στην εκπομπή αυτή πήραν μέρος πάνω από 100 καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο γνωστός για την ακόρεστη όρεξη του να καταρρίπτει συνεχώς Record Guiness, ο Andre Ortolf – τα κατορθώματα του οποίου θα σας πούμε σε επόμενο άρθρο, γιατί είναι αρκετά!

Τέλος, παρακάτω σας αναφέρω ένα ιδιαίτερο Record Guiness.

O άνθρωπος με τα περισσότερα body modifications έχει καταγραφεί στο Record Guiness και είναι στη Γερμανία!

Αρχικά, να πούμε ότι στα body modification ανήκουν τόσο τα τατουάζ, τα piercings (τρύπες σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος) και τα εμφυτεύματα. Ο Rolf Buchholz δήλωσε ότι το πάθος του για το body modification ξεκίνησε όταν έκανε το πρώτο του τατουάζ σε ηλικία 40 ετών και από εκεί και έπειτα σχεδόν εθίστηκε σε αυτό. Αυτή τη στιγμή έχει 516 body modifications, ενώ τα 158 βρίσκονται γύρω από τα χείλη του.

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks