Ο καιρός στη Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο και τη Γαλλία

ολλανδία-κορονοιός-μέτρα-coffeeshops

Το κρύο έχει ξανά επιστρέψει για τα καλά. Σε πολλά μέρη στη Γερμανία ήδη έχει χιονίσει. Σε Νότια Ολλανδία και Βέλγιο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για χιονοπτώσεις. Κρύο παντού, βροχές και χιόνια.

Πάμε να δούμε ανά χώρα επιγραμματικά την κατάσταση με τον καιρό.

kakokairia-velgio-ollandia

Η κατάσταση του καιρού στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και τη Γαλλία είναι διαφορετική ανάλογα με την περιοχή. Οι χώρες είναι μεγάλες και κατά τόπους παρατηρούνται διαφορετικά φαινόμενα. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε τις περισσότερες φορές είναι να σας δώσουμε μια αίσθηση του καιρού σε αυτές τις χώρες.

Στο Βέλγιο, σύμφωνα με το MeteoTrend, ο καιρός σήμερα είναι αρκετά κρύος με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από τους 2 έως τους 6 βαθμούς Κελσίου. Η πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες είναι με πιθανότητα χιονοπτώσεων κατά τόπους σήμερα, την Τετάρτη και την Πέμπτη.

γερμανία-μπύρες

Στη Γερμανία, σύμφωνα με το Weather Online, η κατάσταση του καιρού επίσης είναι χειμωνιάτικη με χαμηλές θερμοκρασίες και πιθανότητα χιονοπτώσεων στα βουνά.

Στη Γαλλία, σύμφωνα με το Meteo France, η κατάσταση του καιρού είναι βροχερή και συννεφιασμένη στις περισσότερες περιοχές.

Τέλος, στην Ολλανδία, σύμφωνα με το Buienradar, η κατάσταση του καιρού είναι επίσης βροχερή με πιθανότητα καταιγίδων και βαριών ανέμων στη δυτική ακτή. Προτείνεται η χρήση αδιάβροχων ρούχων και η προσοχή στις οδικές συνθήκες λόγω της κακοκαιρίας. Στη Νότια Ολλανδία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα χιονοπτώσεων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks