Ξηλώνεται η οροφή από το γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας της Χάγης (video)

Η οροφή του σταδίου Cars Jeans του ADO Den Haag έχει μερικώς ξηλωθεί, αναφέρει η Omroep West . Κομμάτια της οροφής πετούν στον αέρα, αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός.

Πολλές στέγες έχουν ξηλωθεί σε Ολλανδία και Βέλγιο. Έχει ξηλωθεί μέρος της στέγης σε φοιτητικές εστίες στο Άμστερνταμ, του νοσοκομείου της Αμβέρσας, καταστήματος στην Οστάνδη. Γενικά, είναι αμέτρητα τα συμβάντα με στέγες σε Ολλανδία και Βέλγιο.

Eίσαι Έλληνας του Εξωτερικού ή θέλεις να έρθεις και συ στην Ευρώπη;

Έχεις κάνει LIKE στο FB των SuperGreeks?

Follow στο Insta?

*Στο SuperGreeks έχουμε γράψει χιλιάδες άρθρα στην ελληνική γλώσσα από Ολλανδία, Γερμανία και Βέλγιο για την επικαιρότητα, αφιερώματα, ιστορικά άρθρα, γεωγραφίας, κοινωνικά, πολιτιστικά κ.α.

Μπορείς ακόμα να βρεις εκατοντάδες χρήσιμα, βοηθητικά άρθρα για να μεταναστεύσεις στην Ολλανδία.

Μάλιστα, ήδη γνωρίζουμε για 3 ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή και ενός από το Βέλγιο, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τις 2 χώρες.

Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να κυκλοφορούμε SuperGreeks μου – σας παρακαλούμε, μην μετακινείστε άσκοπα!

Tο supergreeks.eu είναι ανεξάρτητο και δε λαμβάνει κρατική ή άλλη χρηματοδότηση. Με το SuperGreeks η μετανάστευση έγινε πρακτικά ευκολότερη, αλλά και περισσότερο όμορφη.

Η οικονομική σας συνεισφορά θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να παρέχουμε περισσότερα χρήσιμα και ουσιαστικά άρθρα, καθώς και άρθρα σε βάθος σχετικά με τη ζωή στο εξωτερικό. Θα μας βοηθήσετε να απαντάμε καθημερινά στα δεκάδες μηνύματα που δεχόμαστε από συνανθρώπους μας στο SupporT του SuperGreeks και να βοηθάμε τις ελληνικές επιχειρήσεις. Θα μας βοηθήσεις να δημιουργήσουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

Μπορείτε να κάνετε δωρεά μέσω Ideal, Bancontact, SOFORT, πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

Amount

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks