Ολλανδία: Ζημιές από τους χθεσινούς ανέμους – καθυστερήσεις και ακυρώσεις στα τρένα

καιρός-αέρας-ολλανδία

Ψάχνεις για επίσημο μεταφραστή στην Ολλανδία;

Η καλοκαιρινή καταιγίδα Francis, η οποία ταξιδεύει σε όλη τη χώρα από χθες το βράδυ, προκάλεσε ζημιές σε διάφορα μέρη της Ολλανδίας. Πολλά δέντρα από τους ισχυρούς ανέμους έπεσαν κάτω με απόρροια τα πολλά κατεστραμμένα αυτοκίνητα , αλλά σε μία περίπτωση και την πτώση ενός δέντρου σε μια κυρία από τη Χάγη. Οι περίοικοι έσπευσαν να βοηθήσουν και η γυναίκα εισήχθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Στα κάμπινγκ που αυτές τις ημέρες φιλοξενούν αρκετό κόσμο είχαμε προβλήματα με τις σκηνές να ξηλώνονται, τις τέντες από τα τροχόσπιτα επίσης και οι άνθρωποι σε αυτά να έχουν μια ανήσυχη νύχτα.

Πρόβλημα με τα τρένα

Καθυστερήσεις και ακυρώσεις στα τρένα της Ολλανδίας λόγω καταστροφών που προκάλεσαν οι ισχυροί άνεμοι. Πριν πάτε στο σταθμό δείτε για τυχόν ακυρώσεις και καθυστερήσεις. Για παράδειγμα υπάρχουν λιγότερα τρένα για το δρομολόγιο Amsterdam – Den Helder , δεν υπάρχουν τρένα για αρκετά δρομολόγια που σχετίζονται με την Gouda καθώς έχουν πέσει δέντρα στις σιδηροδρομικές γραμμές. Επίσης υπάρχει μεγάλο θέμα με διάφορα δρομολόγια από και προς Breda.

Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν αντικατασταθεί τρένα με κάποια λεωφορεία και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να υπολογίσετε τις σχετικές καθυστερήσεις που θα προκύψουν.

Κίτρινος κωδικός

Όσοι ζούμε στην Ολλανδία θα πρέπει να καταλάβαμε όλοι τι γινότανε έξω τα μεσάνυχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες. Άνεμοι με 107 χλμ. + βροχή. 9 μποφόρ στις ακτές.

Ο κίτρινος κωδικός υπάρχει ακόμα για κάποιες περιοχές μιας και τα άσχημα καιρικά φαινόμενα συνεχίζουν να υπάρχουν.

Πηγή: NOS

*H φωτογραφία του άρθρου είναι χιουμοριστική και σίγουρα δεν πετάει η αγελάδα. Ή μήπως πετάει; Πετάει η αγελάδα;

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks