Αποκτά η Amazon δικούς της κινηματογράφους;

κινηματογραφος

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε η φήμη, ότι η Amazon μπορεί να ανοίξει δικούς της κινηματογράφους. Ωστόσο, οι οικονομικές δυσκολίες, τις οποίες αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες ενισχύουν τις εικασίες που διατυπώνονται κατά καιρούς γύρω από αυτό το θέμα. Δυστυχώς, τα μέτρα που λαμβάνονται για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού έχουν, πράγματι, καταστροφικές επιπτώσεις στους κινηματογράφους, που θα μπορούσαν να ωθήσουν ορισμένους ιδιοκτήτες να πλησιάσουν μεγάλους επενδυτές.

Σύμφωνα με το Forbes, η αλυσίδα των κινηματογράφων AMC στις Ηνωμένες Πολιτείες προσέγγισε την Amazon, για να συζητήσει την πιθανή εξαγορά της, διότι εάν και κατάφερε να αποφύγει τη χρεοκοπία τον περασμένο Ιανουάριο χάρη στη συγκέντρωση χρημάτων ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, η AMC έχει ακόμη 4,9 δισεκατομμύρια δολάρια χρέος.

Μια τέτοια εξαγορά θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μεγάλες ευκαιρίες και για τις δύο πλευρές. Για την AMC, αυτό ήταν μία ευκαιρία να μη χρεοκοπήσει. Όσο για την Amazon, το να έχει τους δικούς της κινηματογράφους, θα της επέτρεπε να προβάλλει μερικές από τις ταινίες της στη μεγάλη οθόνη. Άλλωστε, ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει τη δική του πλατφόρμα αναπαραγωγής σειρών και ταινιών, το Amazon Prime Video. Βέβαια, η προβολή των παραγωγών της στις κινηματογραφικές αίθουσες, της προσφέρει ταυτόχρονα και το εισιτήριο για μεγάλες τελετές απονομής βραβείων, αφιερωμένων στην 7 η τέχνη. 

Αυτό, θα ήταν ένα εξαιρετικό επιχείρημα για να πείσει τους σκηνοθέτες που διστάζουν να συνεργαστούν με την Amazon. Επιπλέον, η Amazon θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση, στην οποία η AMC βρίσκεται επί του παρόντος, για να εξαγοράσει την εταιρεία σε χαμηλή τιμή. Απομένει να δούμε αν οι λεγόμενες συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών είναι αληθείς και αν θα οδηγήσουν σε συμφωνία.

Αγαπάμε το cinema οι SuperGreeks και το μόνο που θα θέλαμε είναι να υπάρχει ποιοτικός κινηματογράφος για τα επόμενα χρόνια. Αγαπάμε το cinema οι SuperGreeks και το μόνο που θα θέλαμε είναι να υπάρχει ποιοτικός κινηματογράφος για τα επόμενα χρόνια.

Στήριξε τους SuperGreeks

Όλοι μαζί είμαστε οι SuperGreeks. Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα.

Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks