Αυτό το ΠΠΣΚ πηγαίνουμε στην Αμβέρσα

αμβέρσα-φεστιβάλ-δραστηριότητες

Ξεκινάμε από σήμερα το βράδυ με την ελληνική βραδιά στο εστιατόριο Αμβροσία και με τη ρεμπέτικη “KOMPANIA” και συνεχίζουμε το ΣΚ με γαστρονομικές και μαγειρικές απολαύσεις στους δρόμους και τα εστιατόρια, μπίρες πολλές.

Πέμπτη βράδυ

Σήμερα το βράδυ στο στέκι μας στην Αμβέρσα στην ταβέρνα Amvrosia θα μας περιμένει η Ρεμπέτικη KOMPANIA για να μας ταξιδέψει σε άλλα μέρη, άλλες εποχές. Σε συνδυασμό με τα σουβλάκια και τις ρετσίνες προβλέπεται να έχουμε ένα υπέροχο, ελληνικό, ρεμπέτικο βράδυ!

ΣΚ

 Taste Masters

Στην Αμβέρσα υπάρχει ένα γαστρονομικό φεστιβάλ με πολλές εκδηλώσεις σε όλη την πόλη. Workshops & tasting. Μάθε πως να κουνάς σωστά το σεικερ για το σωστό κοκτειλ ή πως να  ετοιμάζεις ένα πραγματικό ιταλικό aperitivo.

Mια άλλη δραστηριότητα του φεστιβάλ για πιο τολμηρούς είναι να έχεις μια τυφλή γευσιγνωσία σε ένα εντελώς σκοτεινό pop-up εστιατόριο.

Την 1 και 2 Οκτωβρίου, 100 καταστήματα εστίασης σας προσκαλούν να απολαύσετε τις γαστρονομικές τους απολαύσεις.

Εδώ βρίσκεις το πρόγραμμα για 1 Οκτωβρίου

Εδώ βρίσκεις το πρόγραμμα για 2 Οκτωβρίου

Μοdeste beer festival

Στην πόλη υπάρχει και Beer Festival! Το 10 modeste beer festival ξανά πραγματοποιείται φέτος – περισσότερες από 30 ζυθοποιίες συμμετέχουν και μας παρουσιάζουν τις τοπικές τους μπίρες.

Κυριακή

Πηγαίνεις στην υπαίθρια αγορά κατά μήκος του Singel. Second hand ρούχα, βιβλία, βινύλια και άλλα πολλά περισσότερα. ΑΓΑΠΑΜΕ flea markets. ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΜΒΕΡΣΑ!

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks