Σφοδροί άνεμοι από τη Βόρεια θάλασσα αναμένεται να πλήξουν Βέλγιο και Ολλανδία έως αύριο: ριπές ανέμου έως και 150 km/h

άνεμοι-ολλανδία-βέλγιο

Από σήμερα και με κορύφωση αύριο, ισχυροί άνεμοι θα πλήξουν την Ολλανδία και το Βέλγιο – Οι δυτικοί άνεμοι που έρχονται από τη Βόρεια Θάλασσα φέρνουν τον “πορτοκαλί” κωδικό στις 2 χώρες που σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχουμε αρκετά με τις μετακινήσεις μας γιατί θα προκληθούν ζημιές. Για σήμερα ο κωδικός είναι “κίτρινος”, όμως και σήμερα οι άνεμοι θα είναι σφοδροί.

10 με 11 μποφόρ στη θάλασσα και ταχύτητες ανέμου στην ενδοχώρα με ριπές ανεμου από 100km έως 130km/h- 140km/h σε ένα απαισιόδοξο σενάριο. Οι ριπές ανέμων θα μπορούσαν να είναι ακόμη πιο δυνατοί σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στην ακτογραμμή.

Όσο πιο ανατολικά βρίσκεται μια πόλη τόσο λιγότεροι άνεμοι θα υπάρχουν, οι οποίοι όμως θα είναι επίσης ισχυροί.

Ο πορτοκαλί κωδικός που έχουν εκδώσει οι 2 χώρες για κάποιες περιοχές σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγουμε τις περιττές μετακινήσεις, ιδιαίτερα αύριο κατά τις απογευματινές ώρες.

ανεμοι-ολλανδία-βέλγιο

Συμβουλές

Παρακαλούμε πολύ SuperGreeks,

  • Μην παρκάρετε τα αυτοκίνητα σας κάτω από δέντρα γιατί μπορεί να πέσουν κλαδιά ή ακόμα και ολόκληρα δέντρα
  • Αποφύγετε τη βόλτα σε πάρκα και δάση για σήμερα και αύριο
  • Αν μπορείτε να εργαστείτε εξ’ αποστάσεως είναι το καλύτερο σενάριο

Στα τέλη Ιανουαρίου οι χώρες της βορειοδυτικής Ευρώπης είχαν και πάλι πληγεί από σφοδρούς ανέμους.

TIP: Πιθανόν στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ (schiphol) και ιδιαίτερα αύριο κατά τις απογευματινές ώρες να υπάρξουν καθυστερήσεις ή ακόμα και ακυρώσεις πτήσεων – ελέγξτε την πτήση σας πριν κατευθυνθείτε στο αεροδρόμιο. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα αεροδρόμια των 2 χωρών.

Tο supergreeks.eu είναι ανεξάρτητο και δε λαμβάνει κρατική ή άλλη χρηματοδότηση. Με το SuperGreeks η μετανάστευση έγινε πρακτικά ευκολότερη, αλλά και περισσότερο όμορφη.

Η οικονομική σας συνεισφορά θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να παρέχουμε περισσότερα χρήσιμα και ουσιαστικά άρθρα, καθώς και άρθρα σε βάθος σχετικά με τη ζωή στο εξωτερικό. Θα μας βοηθήσετε να απαντάμε καθημερινά στα δεκάδες μηνύματα που δεχόμαστε από συνανθρώπους μας στο SupporT του SuperGreeks και να βοηθάμε τις ελληνικές επιχειρήσεις. Θα μας βοηθήσεις να δημιουργήσουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

Μπορείτε να κάνετε δωρεά μέσω Ideal, Bancontact, SOFORT, πιστωτικής κάρτας ή Paypal.

Amount

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks