Αργίες και σχολικές διακοπές για το 2020 στην Ολλανδία

sxolikes-diakopes-argies-ollandia

Μια αργία μπορεί να σημαίνει ευκαιρία για διακοπές σε ένα κοντινό θέρετρο, ένα μακρινό ταξίδι ή ξεκούραση στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν αγαπάει τις αργίες.

Γι’ αυτό λοιπόν και εμείς καταγράψαμε όλες τις αργίες που αφορούν τους ενήλικες, αλλά και τις σχολικές όπου είναι κάπως πιο περίπλοκα τα πράματα. Πάμε να δούμε παρακάτω:

Δημόσιες αργίες

  • 10 Απριλίου, 2020: Μεγάλη Παρασκευή
  • 12 με 13 Απριλίου, 2020: Πάσχα
  • 27 Απριλίου 2020: King’s Day
  • 5 Μαΐου 2020: Ημέρα ανεξαρτητοποίησης από τους Ναζί στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο – Ανά 5 χρόνια υπάρχει αυτή η αργία για τους εργαζόμενους. Φέτος είναι αυτή η χρονιά.
  • 21 Μαΐου 2020: Της αναλήψεως
  • 31 Μαΐου με 1 Ιουνίου, 2020: Του αγίου πνεύματος
  • 25 -25 Δεκεμβρίου 2020 : Χριστούγεννα!

Σχολικές διακοπές

Οι ακόλουθες ημερομηνίες διακοπών κατά το σχολικό έτος 2020/2021 αφορούν την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, την ειδική εκπαίδευση και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Στη δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση (MBO) και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα ιδρύματα είναι ελεύθερα να ορίσουν τις δικές τους ημερομηνίες διακοπών και οπότε θα πρέπει να ενημερωθείτε από αυτά.

Στα σχολεία της Ολλανδίας υπάρχουν οι καλοκαιρινές διακοπές, οι Χριστουγεννιάτικες, οι φθινοπωρινές, οι ανοιξιάτικες και υπάρχουν και αυτές οι διακοπές του Μαΐου.

Ακόμα, άλλες ημερομηνίες έχουν διακοπές τα σχολεία στη Νότια και Κεντρική Ολλανδία και άλλες ημερομηνίες στη Βόρεια Ολλανδία.

Ανοιξιάτικες διακοπές

  • Κεντρική και Νότια Ολλανδία: 22 Φεβρουαρίου με 1 Μαρτίου
  • Βόρεια Ολλανδία: 15 -23 Φλεβάρη

Διακοπές του Μαΐου

Σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ολλανδίας οι διακοπές για φέτος ξεκινάνε στις 25 Απριλίου και τελειώνουν στις 3 Μαΐου.

Καλοκαιρινές διακοπές

Νότια Ολλανδία : Από 11 Ιουλίου μέχρι 23 Αυγούστου

Κεντρική Ολλανδία : Από 18 Ιουλίου μέχρι 30 Αυγούστου

Βόρεια Ολλανδία : Από 4 Ιουλίου μέχρι 16 Αυγούστου

Χριστουγεννιάτικες διακοπές

Σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές ξεκινάνε στις 19 Δεκεμβρίου και τελειώνουν στις 3 Γενάρη του νέου χρόνου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks