Πώς το SuperGreeks
μπορεί να στηρίξει μια επιχείρηση

 • Συμμετοχή στη μεγαλύτερη Online κοινότητα των Ελλήνων του εξωτερικού
 • Συμμετοχή στο μοναδικό συνεργατικό δίκτυο Ελλήνων του εξωτερικού
 • Προβολή σε ένα εκατομμύριο χρήστες το χρόνο
 • Αύξηση επισκεψιμότητας της ηλεκτρονικής σας παρουσίας (website, social media channels)
 • Προβολή επιχείρησής σας στο στοχευμένο και συσπειρωμένο κοινό του SG
 • Μεγένθυση και ενδυνάμωση του brand σας μέσω της επαναλαμβανόμενης προβολής του μέσω του SG (*νέες υπηρεσίες)
 • Παροχή δωρεάν προσωποκεντρικής-πελατοκεντρικής συμβουλευτικής για την ανάπτυξη και καλύτερη επικοινωνία των υπηρεσιών/προϊόντων σας στο εξωτερικό

Φόρμα εκδήλωσης
ενδιαφέροντος

Στοιχεία επιχείρησης

  Επαγγελματική κατηγορία

  Προσωπικά στοιχεία

  Συμπληρώνοντας την φόρμα συμφωνείτε με τους όρους χρήσης του SuperGreeks

  Ερωτήσεις / Απαντήσεις (FAQ)

  Το SuperGreeks είναι η Online κοινότητα των Ελλήνων του Εξωτερικού που δημιουργήθηκε για να προβάλλει τα ελληνικά εγχειρήματα στο εξωτερικό. Στόχος μας από την πρώτη στιγμή να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό συνεργατικό δίκτυο μεταξύ των επιχειρήσεων. Στο SuperGreeks η δική μας υποχρέωση είναι να να δημιουργούμε το προφίλ των επιχειρήσεων στην ελληνική γλώσσα, να επικοινωνούμε τις υπηρεσίες και προϊόντα τους σε ένα μεγάλο και στοχευμένο κοινό. Το κοινό των Ελλήνων του Benelux , της Γερμανίας, ολόκληρης της Ευρώπης.
   
  Το SuperGreeks είναι ακόμα ένας κόμβος πληροφοριών για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τους Έλληνες ομογενείς. Στόχος μας σε αυτό το επίπεδο είναι να παρέχουμε στους Έλληνες Expats πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να εγκατασταθούν, προσαρμοστούν και επιτύχουν στις χώρες που ζούνε.

  Εν κατακλείδι, το SuperGreeks είναι ένα πολυεργαλείο για τους Έλληνες του Εξωτερικού, τους επιχειρηματίες, το ελληνικό brand. 

   

  Είναι μια ανιδιοτελής προσπάθεια της ομάδας του SuperGreeks να βοηθήσει Έλληνες που θέλουνε να έρθουν στην Ολλανδία , τη Γερμανία και το Βέλγιο να έχουν μια βατή και πλήρως πληροφορημένη μετάβαση στο εξωτερικό. Απαντάμε σε μηνύματα Ελλήνων του Εξωτερικού για καθημερινά πράματα, συμβουλές, tips, κουβέντες κτλ. 
   
  Είμαστε περήφανοι για το Support μας διότι ουσιαστικά ήταν η πρώτη πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση. Δηλαδή την εύκολη προσαρμογή των Ελλήνων στο Εξωτερικό. Αν στην εξίσωση προσθέσουμε και τα εκατοντάδες άρθρα προς αυτή την κατεύθυνση, το SuperGreeks μπορεί να έχει εμπράκτως το ρόλο μιας online, ουσιαστικής κοινότητας των Ελλήνων του Εξωτερικού. 
  Η γενική ιδέα του #SuperGreeks είναι απλή όπου που μπορεί να συμμετέχει ο καθένας με ένα απλό like, share, review etc. δημιουργώντας έτσι ένα πανίσχυρο δίκτυο όπου μπορούμε να βοηθήσουμε πραγματικά ο ένας τον άλλον. Κάνουμε δηλαδή like στα posts και pages των επιχειρήσεων των SuperGreeks.
   
  Αυτό είναι το πρώτο βήμα και ήδη έχουμε βοηθήσει μιαν άλλη επιχείρηση σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Πρέπει να εκπαιδευτούμε ως προς αυτήν την κατεύθυνση. Έτσι θα βοηθήσουμε τις υπάρχουσες επιχειρήσεις, αλλά επίσης θα δώσουμε το έναυσμα και την έμπνευση σε νέους επαγγελματίες, για νέες ιδέες που μπορεί να είναι ωφέλιμες για όλους μας εδώ στο εξωτερικό.
   
  ‘Οσο μεγαλαλώνει το δίκτυο μας- Τόσο περισσότερα οφέλη μπορούμε να προσκομίσουμε όλοι μας ! … Για πολλούς, διάφορους και ευνόητους λόγους. #BeSuperGreek
   
  Παράδειγμα: Πατώντας ένα like στις αναρτήσεις μας για τους ψυχολόγους ή τους μεταφραστές δεν σημαίνει ότι αναζητάμε ψυχολόγο ή μεταφραστή άμεσα εμείς οι ίδιοι…. Κάνουμε Like στην ανάρτηση αλλά και στο Page του εκάστοτε επαγγελματία διότι πατώντας εσύ Like το βλέπουν και οι φίλοι σου, όπου μπορεί να ενδιαφέρονται αυτοί. Έτσι λειτουργεί ο αλγόριθμος των social media. Έτσι βοηθάμε ουσιαστικά τα ελληνικά εγχειρήματα στο εξωτερικό.
   
  Απλό έτσι; 
   
  * Δεδομένο είναι, ακόμα και να μην έχουμε την δική μας επιχείρηση ότι συμβάλουμε στην ανάπτυξη των άλλων εγχειρημάτων.
   
  ** Την αγαπάμε την κατσίκα του γείτονα μας… 
   
  *** Θα επανέλθουμε με άρθρα και σχετικές αναρτήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.
  Το κόστος για την εγγραφή και καταχώρηση της επιχείρησης σας στο SuperGreeks είναι σταθερό και εξαρτάται μόνο από την επαγγελματική κατηγορία και την τοποθεσία της επιχείρησης σας. 
   
  To κόστος για την διαφήμιση σας στο SuperGreeks ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης, την επαγγελματική κατηγορία , τον τύπου του διαφημιστικού πακέτου και άλλα πολλά περισσότερα. Για να βρούμε μια λύση που να ταιριάζει στους επιχειρηματικούς σας στόχους , επικοινωνήστε μαζί μας να δούμε τις ανάγκες της εταιρείας σας. 
  1. Είσαι μέλος της online κοινότητας των Ελλήνων του Εξωτερικού. Έχουμε διάφορες δραστηριότητες και βοηθάμε με πολλαπλούς τρόπους τους Έλληνες επαγγελματίες και γενικά τους απόδημους
  2. H προβολή / επικοινωνία του brand μας στην εποχή που ζούμε είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση. Ο ανταγωνισμός ολοένα και δυναμώνει, τα χρόνια αλλάζουν και το χτίσιμο του προφίλ της εταιρείας μας γίνεται από το διαδίκτυο. Αν συνυπολογίζεις το γεγονός ότι τα reviews που λαμβάνει μια επιχείρηση είναι πλέον καθοριστικά για τον δυνητικό χρήστη ή πελάτη, η διαδικτυακή παρουσία γίνεται πλέον μονόδρομος και η δυναμική διαφήμιση συστατικό για την επιτυχία. Ιδιαίτερα στα χρόνια της κρίσης υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για την προβολή μας στο διαδίκτυο.
  3. Ο συνδυασμός των παραπάνω δημιουργεί ένα εύφορο έδαφος για την επιχείρηση που θα συνεργαστεί μαζί μας. Κάθε προσπάθεια αγκαλιάζεται από τους Supergreeks, συστήνεται και παρουσιάζεται σε ανθρώπους που ήδη αναζητούν ελληνικές επιχειρήσεις. Όχι απαραίτητα λόγω ευκολίας της γλώσσας, αλλά κυρίως λόγω εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί με το Supergreeks.eu. Εγγυόμαστε ποιότητα υπηρεσιών από κάθε επιχείρηση που επιλέγουμε να καταχωρηθεί, κι έτσι οι άνθρωποι που μας ακολουθούν και μας στηρίζουν, γνωρίζουν πλέον ότι θα είναι ευχαριστημένοι πελάτες, σε όποια κατηγορία επιχείρησης και αν απευθυνθούν. @μπλα μπλα
  4. Feedback και feed forward. Η συνεργασία μας έχει οδηγό την συνεχή επικοινωνία μας. Μαζί με τους συνεργάτες μας αφιερώνουμε δημιουργικό χρόνο στην επιχείρηση, συμβουλεύουμε και αναλύουμε τις πλευρές του project που θα ενδυναμώσουμε ή θα διατηρήσουμε.  Βασιζόμαστε τόσο στις ανάγκες της επιχείρησης όσο και της κοινότητας, για να δημιουργήσουμε ένα κράμα υπηρεσιών που θα εξυπηρετεί σε βάθος και τις δύο πλευρές. 
  5. Eίναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ για πρώτη φορά να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο, συνεργατικό δίκτυο με ελληνικά brands. Η ανάδειξη των προιόντων και υπηρεσιών τους και έπειτα η διοχέτευση τους στην αγορά του εξωτερικού θα είναι ένα σημαντικό επίτευγμα. Συμμετέχεις στο SuperGreeks – συμμετέχεις στο μοναδικό συνεργατικό δίκτυοΕλλήνων του Εξωτερικού.
  [elfsight_telegram_chat id="1"]