Πρόταση : BIG BANG CITY FESTIVAL

big-bang-festival

Γνωρίζατε ότι ήταν ένας Βέλγος που κατέληξε στη θεωρία του Big Bang; 

Ο καθηγητής φυσικής (και καθολικός ιερέας) George Lemaître εισηγήθηκε την έννοια της προέλευσης του σύμπαντος στους συναδέλφους του στο KU Leuven το 1931, αλλάζοντας την κατανόησή μας για τον χώρο και το χρόνο για πάντα. 

Διαβάστε από το άρθρο – αφιέρωμα την ιστορία του σπουδαίου επιστήμονα και ιερέα George Lemaître !

Οι SuperGreeks στο σήμερα σας προτείνουν το Big Bang Festival! ! Eνα φεστιβάλ που ενσωματώνει έξυπνα την επιστήμη και το σύμπαν με τον πολιτισμό μας .

Μουσική, εκδηλώσεις, εκθέσεις και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα μαγέψει όλους τους κατοίκους του Βελγίου που θέλουν ένα ταξίδι στα άστρα.

Βig Bang

Η ανθρωπότητα είναι γοητευμένη από αρχαιοτάτων χρόνων με την προέλευση του κόσμου, της ζωής και της Γης – και όχι μόνο! Οι ερωτήσεις σχετικά με την προέλευση μας έχουν ωθήσει τους επιστήμονες να δουν αν δεν μπορούν να ξεδιαλύνουν αυτά τα μυστήρια. Ταυτόχρονα, έχει πυροδοτήσει τη φαντασία των εικαστικών καλλιτεχνών σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας τους να παράγουν έργα που συνεχίζουν να μας αγγίζουν ως σήμερα. Ως φαινόμενο, το Big Bang υπήρξε επίσης μια πραγματική πηγή έμπνευσης για μουσικούς, συγγραφείς και καλλιτέχνες.

Για λίγο περισσότερο από τρεις μήνες, το Big Bang Festival θα αποκαλύψει την πολιτιστική ομορφιά που έχει εξαπολύσει η Μεγάλη Έκρηξη. Από εκθέσεις και διαλέξεις μέχρι μουσική, περίπατοι στην πόλη, εκδηλώσεις και οπτικοακουστικά γεγονότα θα περιλαμβάνει το φεστιβάλ.

Για το πρόγραμμα και τις εκθέσεις θα ενημερώνουμε στο SuperGreeks με σχετικά αφιερώματα.

Γι’ αυτό μη ξεχνάς να κάνεις LIKE στη σελίδα μας στο FB, Follow στο Instagram και subscribe στο Newsletter μας:

Εγγραφή στο Newsletter των SuperGreeks

Πότε ;

Από 15 Οκτωβρίου έως 30 Ιανουαρίου το 2021.

Το Leuven

Το Leuven, είναι μια πανέμορφη πόλη της Φλάνδρας σε απόσταση αναπνοής από τις Βρυξέλλες και το Μέχελεν και αυτό το φεστιβάλ αξίζει σίγουρα για όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε τις επιστήμες και ιδιαίτερα την αστροφυσική.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks