Ολλανδία: Στην Ουτρέχτη θα κλείνουν και κεντρικά πάρκα στις 10 το βράδυ

Ολλανδία-Ουτρέχτη-Πάρκα

Έπειτα από απόφαση τον τοπικών αρχών στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας τα βραδινά καταστήματα και τα Σούπερ – Μάρκετ θα κλείνουν στις 10 το βράδυ την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο. Από αύριο δε την ίδια ώρα θα κλείνουν και ορισμένα πάρκα μέχρι τις 6 το πρωί. 

nyxia-ollandia-manicure-pedicure
Manicure & pedicure στο Αιντχόφεν

Τα μέτρα -σύμφωνα με τις αρχές – πάρθηκαν εξαιτίας των χαοτικών καταστάσεων που παρατηρήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο μετά το κλείσιμο των καφέ και των εστιατορίων στο κέντρο της πόλης. Σε δύο καταστήματα στο κέντρο κάποιοι προσπάθησαν να προμηθευτούν και αλκοόλ. 

Σε πολλά πάρκα και γύρω από ένα κτίριο της πανεπιστημιούπολης, μεθυσμένοι προκάλεσαν ενόχληση στους γείτονες. Για τον λόγο αυτό οι αρχές ανακοίνωσαν πως το Griftpark, το Wilhelminapark και το πάρκο Lepelenburg θα είναι κλειστά τη νύχτα.

μάσκες-βέλγιο

“Αν δεν πιάσει ούτε αυτό…”

Από την πλευρά του ο δήμαρχος της Ουτρέχτης, Den Oudsten τονίζει πως “ελπίζουμε ότι οι νέοι θα αναλάβουν την ευθύνη τους. Πρέπει πραγματικά να βοηθήσουν στον περιορισμό του ιού. Εάν αποτύχει και αυτό, φοβάμαι ότι θα ληφθούν πολύ περισσότερα δρακόντεια μέτρα”. 

σεμινάριο-ψυχολογία

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks