Οι Deep Purple σε Ολλανδία, Bέλγιο και Γερμανία το καλοκαίρι

Τι να πεις τώρα γι’ αυτή την μπαντάρα- είμαστε ευλογημένοι που μπορούμε να τους δούμε ακόμα να ροκάρουνε. Θα είμαστε σίγουρα σε κάποια συναυλία των Deep Purple σε Ολλανδία, Γερμανία ή Βέλγιο

Μεγαλώσαμε μαζί τους… και απ’ ότι είδαμε σε Video που κυκλοφόρησε ήδη στο youtube από χθεσινή συναυλία, τα σπάνε ακόμα. Γνήσιο, κλασσικό ρόκ με απίστευτες μελωδίες.

Οι Deep purple, ετοιμάζονται πυρετωδώς για μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία, το πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνει μια συναυλία στην Ολλανδία και τον μουσικό ναό του Ziggo Dome στο Άμστερνταμ, στο Βέλγιο θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ και στη Γερμανία σε 10 διαφορετικές πόλεις !

Στις ΗΠΑ θα παίξουν μόνο δύο LIVE για όλο το 2022.

Δεν χάνεται αυτό το live…

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι για περισσότερα LIVE από το εξωτερικό στην ελληνική γλώσσα έλα μαζί μας στο newsletter των SuperGreeks

Ολλανδία

Στην Ολλανδία θα εμφανιστούν στον μουσικό ναό του Ziggo Dome στο Άμστερνταμ – τον λέμε μουσικό ναό γιατί είναι… Πρόκειται για έναν εκπληκτικό χώρο με απίστευτη ακουστική.

Στο Άμστερτναμ θα εμφανιστούν στις 10 Οκτωβρίου, στις 20:00 και τα εισιτήρια ξεκινάνε από τα 67 ευρώ.

Μπορείς να βρεις εισιτήρια από εδώ!

Βέλγιο

Στο Βέλγιο θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ “graspop metal meeting 2022”, όπου μεταξύ άλλων θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε και άλλες μεγάλες μπάντες, όπως οι Iron Maiden (για τους Maiden μπορείς να διαβάσεις στο supergreeks.eu το σχετικό μας αφιέρωμα), οι dropkick murphys και οι Judas Priest.

Μαγεία ;

Το φεστιβάλ, για το οποίο θα έχουμε αφιέρωμα το επόμενο διάστημα, θα είναι από δεκαέξι μέχρι 19 Ιουνίου.

Oι Deep Purple παίζουν στις 19 Ιουνίου και μπορείς να βρεις εισιτήρια από αυτό τον σύνδεσμο.

Διαβάστε ακόμα

Οι Iron Maiden σε Ολλανδία, Bέλγιο, Γερμανία και Ελλάδα το καλοκαίρι

Γερμανία

Στη Γερμανία οι Purple θα εμφανιστούν σε δέκα διαφορετικές πόλεις με τις τιμές των εισιτηρίων να ξεκινάνε από 87.50 ευρώ.

Οι Deep Purple παίζουν αναλυτικά στις 23 Ιουνίου στο Αμβούργο, στη Βόννη στις 5 Ιουλίου, στο Halle στις 15 Ιουλίου, στις 16 Ιουλίου παίζουν στη φεστιβαλάρα που θα δείτε παρακάτω στη φωτογραφία, στις 19 Ιουλίου στο Rosenheim, στο lorrach που είναι ακριβώς στα σύνορα με Ελβετία παίζουν στο Stimmen Festival (σε τρομερή τοποθεσία είναι αυτό το μέρος), στην Στουτγάρδη στις 14 Οκτωβρίου, στις 31 Οκτωβρίου παίζουν στη Βερολινάρα και στις 2 Νοεμβρίου στο Ομπερχάουζεν.

Από 66 ευρώ ξεκινάνε τα εισιτήρια και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από εδώ – διαφέρουν σε κάποιες περιπτώσεις οι τιμές / περιοχή.

Η φωτογραφία είναι από το φεστιβάλ Franken στη Γερμανία – Οι Deep Purple θα εμφανιστούν σε αυτό το φεστιβάλ και για εμάς είναι μια υποψήφια τοποθεσία σίγουρα για να πάμε τους δούμε. Απίστευτο μέρος για Deep Purple, τι λέτε;

Λουξεμβούργο

Οι Deep Purple θα παίξουν και στο Λουξεμβούργο στο Rockhal στις 9 Οκτωβρίου, στις 19:00.

Τα εισιτήρια ξεκινάνε από τα 59 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από εδώ!

Oι Deep Purple επιστρέφουν στο έγκλημα

Ευρώπη επέλεξαν λοιπόν για φέτος οι τεράστιοι Deep Purple και όλο το 2022 με δεκάδες LIVE θα παίξουν σχεδόν παντού – δυστυχώς, δε θα έρθουν Αθήνα.

Οι συναυλίες τους ξεκίνησαν ήδη από τις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο και δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν και περισσότερες συναυλίες τον Μάρτιο ή Απρίλιο, μιας και είναι άδειο το πρόγραμμα σε αυτούς τους μήνες.

Τι να γράψουμε τώρα για τους Deep Purple – τους αγαπάμε και θα πάμε σίγουρα σε μια συναυλία τους.

Από το χθεσινό soundcheck στη Φλώριντα των ΗΠΑ

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Webinar by SuperGreeks & Protea PreventieΟδηγός για την μετανάστευση στην Ολλανδία

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή ζεις ήδη στην Ολλανδία; Τότε αυτό το online webinar απευθύνεται σε σένα!