[Ολλανδία] Εφικτές οι διακοπές στην Ελλάδα με το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού

Σαντορίνη-Ελλάδα

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Ολλανδίας, ένα Πιστοποιητικό Εμβολιασμού από το GGD ή το νοσοκομείο θα χρησιμεύσει ως απόδειξη ότι έχετε εμβολιαστεί επαρκώς για να ταξιδέψετε.

Καλοκαιρινές διακοπές για πάαααντα!

Aκούστε το νέο podcast των SuperGreeks με τη Βίβιαν χιονά για τη διαχείριση της ψυχολογίας μας στα χρόνια της πανδημίας !

Είναι σημαντικό, τα προσωπικά στοιχεία στο Πιστοποιητικού να ταιριάζουν με αυτά του διαβατηρίου σας (ή άλλου ταξιδιωτικού εγγράφου). Επιπλέον, το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού θα πρέπει να αναφέρει τον εμβολιασμό που σας χορηγήθηκε και να περιλαμβάνει την ημερομηνία εμβολιασμού — η δεύτερη δόση του εμβολίου δεν πρέπει να έχει χορηγηθεί σε διάστημα μικρότερων των 14 ημερών.

Αλλαγές σε προηγούμενους κανονισμούς

Προηγουμένως, τα άτομα που προέρχονταν από την Ολλανδία έπρεπε να παρουσιάσουν ένα αρνητικό τεστ PCR, ακόμη και αν είχαν εμβολιαστεί πλήρως. Εντούτοις, η ελληνική κυβέρνηση θα επιτρέψει στους Ολλανδούς να εξερευνήσουν τις ακτές της παρά το γεγονός ότι η Ολλανδία δεν διαθέτει ακόμη επίσημο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση αναγνωρίζει πλέον ένα Πιστοποιητικό Εμβολιασμού από GGD ή ολλανδικό νοσοκομείο ως επίσημη απόδειξη ανοσίας.

Σχετικά άρθρα:

[Ολλανδία] Νέες ταξιδιωτικές οδηγίες

[Ολλανδία] Πρωτοβουλία για να χορηγηθούν τα εμβόλια που περισσεύουν σε όποιον επιθυμεί να εμβολιαστεί

Δεν έχεις εμβολιαστείς, θέλεις να ταξιδέψεις;

Εάν ελπίζετε να περάσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα, αλλά δεν έχετε ακόμη εμβολιαστεί, μπορείτε ακόμα να ταξιδέψετε εκεί. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είστε σε θέση να παρουσιάσετε ένα αρνητικό τεστ PCR του οποίου η διάρκεια δε θα είναι μεγαλύτερη των 72 ωρών. Οι άνθρωποι που είχαν νόησαν από κορωνοϊό τους τελευταίους εννέα μήνες και πλέον είναι εντάξει, επιτρέπεται επίσης να εισέλθουν στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks