Η διαταραχή! Το ερώτημα είναι : Μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά ο ένας με τον άλλο ή τελικά η φύση θα πάρει τα σκήπτρα και θα αποφασίσει για εμάς; Θα μας ελέγξει δηλαδή…

light-festival-αμστερνταμ

Μια «διαταραχή» ή μια ξαφνική διαταραχή, συνήθως έρχεται σε έναν χρονικό σημείο που δε τη θέλουμε και μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις, χάος ή / και κίνδυνο. Σκεφτείτε ένα σεισμό ή μια πανδημία ή μια οικονομική κρίση. Επομένως, προσπαθούμε να αποφύγουμε όσο το δυνατόν τις διαταραχές. Εντούτοις, αυτή η όποια διαταραχή μπορεί να είναι θετική και να μας δώσει την ζωτική ώθηση για την αλλαγή! Αμφισβητεί τις σταθερές, προκαλεί νέες συζητήσεις και ζυμώσεις, ενθαρρύνει τους ανθρώπους και τις οργανώσεις να αναλάβουν δράση και καθιστά ορατές τις άγνωστες προγενέστερες δυνατότητες που έχουμε.

Το παραπάνω κείμενο αναρτήθηκε από το light festival του Άμστερνταμ για το 2019-2020 όπου και το κεντρικό του θέμα ήταν η διαταραχή.

Το ερώτημα του φεστιβάλ για φέτος ήταν: Μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά ο ένας με τον άλλο ή τελικά η φύση θα πάρει τα σκήπτρα και θα αποφασίσει για εμάς; Θα μας ελέγξει δηλαδή…

Ποια είναι η δική σας άποψη;

Θα καταφέρουμε μετά από αυτή την τεράστια κρίση που μόλις ξεκίνησε, να προκληθούν νέες συζητήσεις, να αμφισβητήσουμε το σύστημα και τις σταθερές, και να ενθαρρυνθούν άνθρωποι και οργανώσεις για να αναλάβουν δράσεις και να αρχίσουμε κάτι νέο που δε θα έχει τις παθογένειες της κοινωνίας προ κρίσης.

Το σχετικό άρθρο που είχε αναρτηθεί στο SuperGreeks

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks