Από τις μεγαλύτερες ημέρες της χρονιάς πηγαίνοντας για τη δύση του ηλίου στην παραλία

παραλίες-ηλιοβασίλεμα-ολλανδία-βέλγιο-γαλλία

Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, σας παροτρύνουμε να πάρετε την οικογένεια, το φίλο-η, το αμόρε, το σκύλο και να πάτε προς τις παραλίες του Βελγίου, Γαλλίας και Ολλανδίας που κοιτούν προς τη Βόρεια Θάλασσα και πιο συγκεκριμένα προς τη δύση.

Αν δεν μπορείτε να πάτε προς τη θάλασσα και τη δύση, μην παραλείψεις να απολαύσεις τη φετινή δύση του ηλίου από όποιο μέρος και αν είσαι.

Ο καιρός είναι τέλειος καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος και μας βοηθάει στο να κάτσουμε μέχρι αργά και να απολαύσουμε τη δύση του ηλίου μπροστά από τη Βόρεια Θάλασσα. Αυτή είναι η ιδανικότερη εποχή, μιας και διανύουμε παράλληλα τις μεγαλύτερες ημέρες του χρόνου- 23:00 και ακόμα υπάρχει φως της ημέρας.

Εχθές βρεθήκαμε στη δύση του ηλίου, όπως κάθε χρόνο, και το σκηνικό ήταν φανταστικό με τον ήλιο να εξαφανίζεται από το μάτι μας “βουτώντας” στη θάλασσα.

Εκατομμύρια άνθρωποι εχθές απόλαυσαν αυτό το φαινόμενο. Σήμερα υπάρχει μια ακόμα ευκαιρία για να δείτε σε μια τόσο μεγάλη μέρα τη δύση του ηλίου με καλή θερμοκρασία.

Οι παραλίες της Ολλανδίας, του Βελγίου και της Γαλλίας σε όλο τους το μήκος έχουν μαγαζιά Beach Bar και άλλα καταστήματα και εστιατόρια, ώστε να απολαύσετε τη δύση του ηλίου είτε από ένα παγκάκι, είτε από ένα όμορφο μαγαζί ή από την αμμουδιά.

*** Ενώ χθες το βράδυ είχε 22 βαθμούς στις 23:00, σήμερα η θερμοκρασία θα είναι αισθητά πιο χαμηλή και γι’ αυτό πιθανόν να χρειαστεί ζακέτα.

paralia-kauswnas-ollandia

Από νωρίς οι παραλίες και σήμερα θα κατακλυστούν από εκατομμύρια κόσμο- η θερμοκρασία θα είναι ιδανική, ενώ θα ξεκινήσει να πέφτει από το απόγευμα και έπειτα.

6-pack και παρέα στην αμμουδιά ή καλό φαγητό και κρασί σε Beach Bar ή απλά ένα βιβλιό μόνος είναι μόνο μερικοί συνδυασμοί για να απολαύσετε τη δύση αυτό το ΣΚ!

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks