Είσαι γεννημένος μεταξύ 2001 και 2004; Τότε θα μπορούσες του χρόνου να ταξιδεύεις δωρεάν!

trena-stin-ollandia

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας « DiscoverEU » της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δίνεται η δυνατότητα στους νέους πολίτες της ΕΕ να ταξιδεύουν στην Ευρώπη με τρένο – δωρεάν!

Η πρωτοβουλία αυτή ενθαρρύνει τους νέους να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και «να επωφεληθούν από την ελευθερία κινήσεων σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση». Ελπίζει να αναπτύξουν μεγαλύτερη αίσθηση ανεξαρτησίας, εμπιστοσύνης και εκτίμησης για άλλους πολιτισμούς οι νέοι.

Όμορφο όλο αυτό ε;

Οι αιτήσεις για το δωρεάν ταξιδιωτικό δελτίο ξεκινούν σήμερα στις 12 το βράδυ και θα είναι ανοιχτές για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Θέλω να ταξιδέψω δωρεάν σε όλη την Ευρώπη! Μπορώ να κάνω αίτηση;

Συνήθως, η πρωτοβουλία DiscoverEU απευθύνεται ειδικά σε 18χρονους για να ανακαλύψουν την Ευρώπη- αλλά δεδομένου ότι είχαμε ουσιαστικά δύο χρόνια εκτός ημερολογίου λόγω κορωνοϊού -σε όσους ήταν επιλέξιμοι το 2020 και το 2019 δίνεται η ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση τώρα.

Για να πληρείτε τις προϋποθέσεις πρέπει να ακολουθείτε τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Γεννηθήκατε μεταξύ 1ης Ιουλίου 2001 και 31 Δεκεμβρίου 2003.
  • Να έχετε την ιθαγένεια ενός από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • Να συμπληρώσετε σωστά στην αίτηση τον αριθμό διαβατηρίου σας

Επιπλέον, θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα κουίζ για την ΕΕ.

Εύκολο ε;

 

Πηγή: Dutch Review

Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks