Πως ταξιδεύω “δωρεάν” τα ΠΣΚ στην Ολλανδία

ολλανδία-τρένα-ουτρέχτη

Η Ολλανδία έχει απίστευτα μέρη από άκρη σε άκρη. Όμορφες πόλεις και χωριά και το κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, αξιοθέατα, τη δική του ιστορία. Τι καλύτερο από το να γυρίσεις όλη τη χώρα δωρεάν με το τρένο;

Μάλλον, τίποτα!

Από τις 18:30 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα μπορείς να ταξιδεύεις “δωρεάν” με την κάρτα NS FLEX σε όλη την Ολλανδία μόλις με 31,60 ευρώ / μήνα. Αν δώσεις άλλα 3,10 ευρώ / μήνα, τότε έχεις έκπτωση 40% για τις ώρες μη-αιχμής από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Τα τρένα στην Ολλανδία είναι ακριβά, αλλά αν γνωρίζεις να τα χρησιμοποιείς σωστά, τότε είναι μια συμφέρουσα λύση για τις μετακινήσεις σου εντός χώρας.

Αρχικά θα παραγγείλεις την κάρτα NS FLEX – Συνήθως θα κάνει μια εβδομάδα να έρθει στο χώρο σου. Έπειτα θα φορτώσεις το πρόγραμμα που θέλεις από εδώ!

Την ίδια κάρτα μπορείς να χρησιμοποιείς σε ώρες μη-αιχμής, σε τράμ, λεωφορεία, τρένα και όλα τα μέσα που διαθέτει η χώρα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις με αυτή την κάρτα είναι check-in, check-out και το κόστος της διαδρομής θα προστίθεται στη συνδρομή σου, την οποία θα πληρώνεις στο τέλος κάθε μήνα.

Γιατί αξίζει να δώσεις αυτά τα χρήματα για τη συνδρομή και να ταξιδεύεις “δωρεάν” στην Ολλανδία;

Αρχικά, σίγουρα θα κάνεις απόσβεση. Μόνο για να πας από Αιντχόφεν Άμστερνταμ αν θέλεις π.χ. στο αεροδρόμιο, τότε θα πρέπει να πάρεις το τρένο και το κόστος αυτού του ταξιδιού ανέρχεται στα 22 ευρώ μόνο για να πας. Με ένα ταξίδι πάνε-έλα / μήνα έχεις κάνει απόσβεση.

Εμείς με αυτό τον τρόπο έχουμε ταξιδέψει σε όλη την Ολλανδία. Την έχουμε μάθει, την έχουμε εξερευνήσει, την έχουμε λατρέψει.

Η Ολλανδία έχει υπέροχα μέρη για ταξίδια και αν τα συνδυάσεις με την κάρτα μουσείων και τη “δωρεάν” πρόσβαση, τότε αξίζει άπειρα.

Tα τρένα στην Ολλανδία είναι μια υπέροχη εμπειρία – συνήθως είναι στην ώρα τους και καθαρά, έχουν χώρους για να μεταφέρεις το ποδήλατο σου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks