Δήμος Αϊντχόφεν: Δωρεάν φυτά και βολβούς λουλουδιών για τους κατοίκους της πόλης

αιντχόφεν-λουλούδια

Ο δήμος του Αϊντχόφεν σε συνεργασία με την οργάνωση “Adopt a Street ”  διοργανώνουν την εκστρατεία φυτών για να ομορφύνει η πόλη, για να αισθάνεται ο κάτοικος της πόλης πιο όμορφα…


Πού μπορώ να φυτέψω τα φυτά και τους βολβούς των λουλουδιών;

Τα φυτά και οι βολβοί λουλουδιών προορίζονται για κήπους πρόσοψης, παρτέρια δέντρων ή κομμάτια πρασίνου για τα οποία έχετε συνάψει συμφωνία διαχείρισης με τον δήμο.

Δεν ισχύει για πίσω κήπους και για όλες τις περιπτώσεις.

Το Αϊντχόφεν με αυτό τον τρόπο θα ομορφύνει ακόμα περισσότερο, οι κάτοικοι της περιοχής θα έχουν ακόμα καλύτερο βιοτικό επίπεδο. Έτσι δομούνται οι σύγχρονες πόλεις με βάση τις ανάγκες του ανθρώπου και του περιβάλλοντος.

Αιτήσεις

Μπορείτε να ζητήσετε βολβούς και φυτά έως τις 27 Μαρτίου. Συμπληρώστε την αίτηση σας από εδώ!

Εάν ζητήσετε φυτά και βολβούς λουλουδιών για έναν κήπο πρόσοψης ή/και ένα παρτέρι δέντρου, μπορείτε να ζητήσετε έως δύο πακέτα. Εάν ζητήσετε φυτά και βολβούς λουλουδιών για ένα υιοθετημένο κομμάτι πρασίνου με συμφωνία διαχείρισης, μπορείτε να ζητήσετε έως πέντε πακέτα. Μια συσκευασία περιέχει 12 φυτά και 25 βολβούς λουλουδιών. Θα λάβετε επίσης κομπόστα για τη βελτίωση του εδάφους και σάπια φύλλα ως προστατευτικό στρώμα για να περιορίσετε την ξήρανση όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα λάβετε και μια πινακίδα από το “Adopt a Street”.

Κάθε συσκευασία περιέχει  άγρια, αυτοφυή φυτά που συμβάλλουν στη βιοποικιλότητα. 

Για περισσότερες πληροφορίες στην ολλανδική γλώσσα, όπως και τα φυτά τα οποία διατίθενται και μπορείτε να ζητήσετε, θα βρείτε εδώ!

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks