Ολλανδία-Άμστερνταμ: 1+1 εισιτήριο για συναυλίες, θέατρα, μουσεία και κινηματογράφο

αμστερνταμ-εισιτήρια-δωρεάν

1+1 εισιτήριο δώρο για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης του Άμστερνταμ θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν οι κάτοικοι της πρωτεύουσας! Το δώρο εισιτήριο ισχύει για μουσεία, κινηματογράφους, μουσεία και συναυλίες για τον μήνα Φεβρουάριο *2023.

Εάν αγοράσετε εισιτήριο για το θέατρο, το μουσείο ή τον κινηματογράφο τον Φεβρουάριο, θα λάβετε το δεύτερο εισιτήριο εντελώς δωρεάν. Ένα δώρο για όλους τους κατοίκους του Άμστερνταμ, εκ μέρους της πόλης και των πολιτιστικών φορέων.

Το Άμστερνταμ είναι μια πόλη που ζώντας εδώ μας εκπλήσσει συνεχώς. Το παν είναι να νιώθει καλά ο κάτοικος της πόλης και κάνουν τα πάντα γι’ αυτό τον σκοπό.

Σε περισσότερες από εξήντα τοποθεσίες θα μπορούμε να απολαύσουμε δωρεάν πολιτιστικά δρώμενα. Υπάρχει πάντα μια παράσταση, έκθεση, παράσταση, θεατρική παράσταση, συναυλία ή ταινία που σας ταιριάζει. 

Ποια είναι αυτά τα μέρη που ισχύει το 1+1 εισιτήριο δώρο;

Δείτε εδώ τη λίστα

Kαι από εδώ μπορείτε να παραλάβετε τα κουπόνια σας!

Όπως θα διαπιστώσετε από τη λίστα που σας παραθέτουμε παραπάνω, οι επιλογές είναι πολλές και ποιοτικές. Άλλωστε το Άμστερνταμ, σε κάθε περίπτωση, έχει καταπληκτικές επιλογές για συναυλίες, θέατρα, μουσεία και κινηματογράφους. Πάμε ;

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks