Από αύριο αυστηρότεροι έλεγχοι για τη χρήση μάσκας στα ΜΜΜ της Ολλανδίας

trena-stin-ollandia

Στην Ολλανδία χρησιμοποιούμε τα τρένα πολύ συχνά και για διαφόρους λόγους. Από την 1η Ιουνίου και έπειτα είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας σε όλα τα ΜΜΜ. Η μάσκα σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν, αλλά μάλλον θα πρέπει να τη συνηθίσουμε.

Από αύριο οι ελεγκτές των δημοσίων μεταφορών της Ολλανδίας θα επιβάλουν αυστηρότερους ελέγχους σχετικά με τη χρήση της μάσκας που ισχύει , ήδη, από την 1η Ιουνίου.

Ο πρόεδρος του OV – NL είπε “Μετά την εισαγωγή του μέτρου με τις μάσκες στα ΜΜΜ, σκεφτήκαμε ότι όλοι πρέπει πρώτα να το συνηθίσουν, οπότε ήμασταν ελαστικοί με τη χρήση της μάσκας. Τώρα όλοι πρέπει να τη συνηθίσουν”, λέει ο Peters.

Τον περασμένο μήνα, εκδόθηκαν περίπου 120 πρόστιμα σε όλη τη χώρα σε ταξιδιώτες που δεν φορούσαν μάσκες. Το πρόστιμο για τη μη χρήση μάσκας κοστίζει 95 ευρώ.

Από την 1η Ιουλίου, ο κανόνας ότι οι δημόσιες συγκοινωνίες προορίζονται μόνο για τα απαραίτητα ταξίδια θα καταργηθεί. Σύμφωνα με τον Peters, οι εταιρείες μεταφορών είναι προετοιμασμένες για αυτό. “Το προσωπικό είναι έτοιμο, όλα είναι έτοιμα.

Για επιγραφές και έντυπο υλικό στο SuperGreeks.EU έχουμε τη Sign Maker.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks