Πως ανοίγω μια εταιρεία στην Ολλανδία;

Για να ανοίξεις μια μονοπρόσωπη εταιρεία στην Ολλανδία, η διαδικασία είναι σχετικά απλή, αρκεί να είσαι νόμιμος και μόνιμος κάτοικος της Ολλανδίας. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις μία φόρμα, να κλείσεις ένα ραντεβού και να επισκεφτείς το KVK ( εμπορικό επιμελητήριο ), να σου κάνουν ένα καφεδάκι ή και δύο και σε μερικά λεπτά να έχεις γίνει επιχειρηματίας. Φυσικά, έπειτα θα πρέπει να πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον λογιστή για να σου κρατάει τα βιβλία που λέμε και στην Ελλάδα ( Click εδώ! για να δεις όλους τους διαθέσιμους Έλληνες επαγγελματίες λογιστές στην Ολλανδία ).

Η διαδικασία

  • Για την εγγραφή της εταιρείας σας θα πρέπει να συμπληρώσεις μια φόρμα στα Ολλανδικά, εδώ!
  • Έπειτα πρέπει να κλείσεις ένα ραντεβού Online από εδώ!
  • Έπειτα θα επισκεφτείς το KVK της περιοχής σου και σε λίγη ώρα θα έχεις τη δική σου εταιρεία.
  • Τέλος, θα κάνεις την εγγραφή σου στο #SuperGreeks αν θέλεις από εδώ!

*Εάν δε συμπληρώσεις τη φόρμα δεν μπορείς να κλείσεις ραντεβού! ** Δε μπορείς να κλείσεις ραντεβού τηλεφωνικώς, παρά μόνο με το τρόπο που σου παραθέτουμε και Online!

Τι χρειάζεσαι

  1. Aντίγραφο πρόσφατου τραπεζικού λογαριασμού (όχι άνω των 30 ημερών)
  2. Απόδειξη της διεύθυνσης κατοικίας
  3. Σύμβαση μίσθωσης εάν θα  χρησιμοποιείτε μισθωμένους χώρους για την επιχείρησή σας
  4. Διαβατήριο
  5. 50 ευρώ για να πληρώσεις ένα παράβολο

Αφού εγγράψεις την εταιρεία σου, θα λάβεις μια απόδειξη εγγραφής και έναν μοναδικό αριθμό εγγραφής ( KVK Nummer ) όπου θα χρησιμοποιείς για τα τιμολόγια σου!

Εάν αλλάξεις κάποιο στοιχείο της επιχείρησης σου ( π.χ διεύθυνση ) θα πρέπει άμεσα να ενημερώσεις το KVK χρησιμοποιώντας την Online φόρμα από εδώ!

Εκτός από την εγγραφή μιας εταιρείας, το Εμπορικό Επιμελητήριο ( KVK ) παρέχει συμβουλές και πληροφορίες για την επιχείρηση σου.  Θα μπορέσεις να λάβεις επίσης πολλά φυλλάδια για να ενημερωθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το επιχειρηματικό σου πλάνο και τη λειτουργία , κανόνες, δικαιώματα και υποχρεώσεις.   Για περισσότερες πληροφορίες στην Αγγλική γλώσσα από το ίδιο το επιμελητήριο, δείτε εδώ!

Για οποιαδήποτε απορία έχεις, πριν ανοίξεις τη δική σου επιχείρηση, μπορείς να μας στείλεις ένα μήνυμα στο [email protected] ώστε να σε κατευθύνουμε. Είναι χαρά μας… 

Sources: KVK, Iamsterdam  , Gemeente Amsterdam

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks