Ολλανδία: Τα σούπερ μάρκετ προσλαμβάνουν εκατοντάδες νέους υπαλλήλους

koronoios-upalliloi-supermarket

Ακολουθήστε το SuperGreeks στο facebook για να ενημερώνεστε στην ελληνική γλώσσα και για ότι αφορά το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Ελλάδα 🙂

Τα Ολλανδικά SuperMarket προσέλαβαν εκατοντάδες επιπλέον υπαλλήλους τις τελευταίες εβδομάδες για να επεκτείνουν και βελτιώσουν τις online υπηρεσίες τους. Ο αριθμός των ηλεκτρονικών παραγγελιών για είδη παντοπωλείου έχει αυξηθεί πάρα πολύ, σύμφωνα με τα σούπερ μάρκετ. Το επιπλέον ανθρώπινο δυναμικό είναι απαραίτητο για την κάλυψη της ζήτησης.

Όχι μόνο οι πελάτες παραγγέλνουν online πιο συχνά για να αποφύγουν μια επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ, αλλά και παραγγέλνουν μεγαλύτερες ποσότητες επειδή δεν τρώνε πλέον στην εργασία τους ή σε εστιατόρια έξω.

To Coop και Albert Heijn είδαν ότι η ζήτηση για τις διαδικτυακές υπηρεσίες τους αυξήθηκε πέντε φορές. Στο Picnic, η ζήτηση ήταν τρεις φορές μεγαλύτερη από ό, τι πριν από την εμφάνιση του κορονοϊού. Και το Jumbo λέει ότι οι διαδικτυακές πωλήσεις έχουν αυξηθεί κατά το ήμισυ.

Αυτή τη στιγμή οι παραγγελίες από όποιο online κατάστημα και να παραγγείλεις καθυστερεί από μία ημέρα μέχρι μερικές μέρες. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις τα ψώνια καθυστέρησαν να σταλούν έως και 2 εβδομάδες.

Όλα τα ελληνικά Eshop παραδίδουν σε μια ημέρα στην Ολλανδία. Αγόρασε τώρα τις ελληνικές γεύσεις που αγαπάς από μικρό παιδί!

Προσλήψεις

To Jumbo, ο Albert Heijn και το Coop προσέλαβαν εκατοντάδες νέους υπαλλήλους. Το Picnic έχει ήδη προσλάβει πεντακόσιους νέους υπαλλήλους τις τελευταίες εβδομάδες και θα προσλάβει έως πεντακόσια άτομα ακόμα. Όσοι ψάχνετε εργασία, δείτε αυτή την επιλογή με τα καταστήματα τροφίμων.

Τα σούπερ μάρκετ προσπαθούν να κάνουν τη διαδικασία από την παραγγελία έως την παράδοση πιο γρήγορα. Για να γίνει πιο γρήγορα όλη αυτή η διαδικασία χρειάζονται άνθρωποι να εργαστούν σε δημιουργικές λύσεις από την παραγωγή έως την παράδοση σε διάφορους τομείς.

Για να δείτε για προσλήψεις στον Albert Heijn πατήστε εδώ

Για δείτε για προσλήψεις στο picnic πατήστε εδώ

Για να δείτε για προσλήψεις στο Jumbo, πατήστε εδώ


Νέα τμήματα Ολλανδικών για όλα τα φροντιστήρια. Κάνε την εγγραφή σου
 σήμερα!

Kέρδη

Σύμφωνα με τον ερευνητή της αγοράς IRI, ο κύκλος εργασιών των αλυσίδων όπως ο Albert Heijn, Jumbo και Lidl είναι τώρα περίπου 11,4 δισεκατομμύρια ευρώ φέτος. Αυτό είναι σχεδόν ένα δισεκατομμύριο περισσότερο από ό, τι την ίδια περίοδο πέρυσι.

Σχόλιο SuperGreeks: Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και ειλικρινά όλα αυτά τα παιδιά που καθημερινά μας εξυπηρετούν στα supermarket. Με ακραία ωράρια, με φοβερή πίεση, με μεγάλο κίνδυνο μιας και αυτοί οι άνθρωποι είναι πέρα για πέρα εκτεθειμένοι με τόσο κόσμο που εξυπηρετούν και μπαίνει και βγαίνει στα supermarket. Και αυτοί άνθρωποι είναι και έχουν οικογένειες που φοβούνται. Και αυτοί άνθρωποι είναι όπως όλοι εργαζόμενοι του κόσμου.

Θα θέλαμε πολύ το επόμενο διάστημα να ανταμειφθούν και όπως πρέπει αυτοί οι σύγχρονοι ήρωες. Απ΄όσο γνωρίζουμε μόνο πίεση προστέθηκε στη ζωή τους και όχι κάποιο bonus για όλο τον κόπο τους.

Από τον πρώτο άνθρωπο που συναντάμε στο supermarket μέχρι τον τελευταίο που εργάζεται και δεν τον γνωρίζουμε, ένα ευχαριστώ από εμάς. Απ’ όλους τους SuperGreeks.

Εγγραφόμαστε στο Newsletter του SuperGreeks για Tips & Tricks, Επικαιρότητα, προσφορές, διαγωνισμούς κ.α.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks