Λατώ

H Λατώ είναι το πρώτο επίσημο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού στην Ολλανδία και ειδικότερα στην περιοχή του Άμστερνταμ.

Σε μία κοινωνία που όλο και πιο έντονο γίνεται το ελληνικό στοιχείο και που καθημερινά ένα σωρό νέοι άνθρωποι χτίζουν τη νέα ζωή τους ή δημιουργούν οικογένεια, είναι συχνό το φαινόμενο να θέλουν ο/ η σύντροφός τους να μάθει την γλώσσα τους. Αυτό είναι το ένα από τα πεδία που καλύπτει η Λατώ.
Έχοντας μία μεγάλη εμπειρία από την Ελλάδα, πάνω σε αυτό  ακριβώς το πεδίο, σε Πρεσβείες, Πολυεθνικές εταιρίες κλπ, αυτή είναι μία πρόκληση την οποία μπορούμε να την αποδεχτούμε και το κάνουμε με χαρά.

Παράλληλα με αυτό, προσπαθούμε να κάνουμε ευρύτερα γνωστή την αληθινή ταυτότητα της χώρας μας και να προβάλλουμε τον πολιτισμό της. Ζούμε σε μία χώρα, γεμάτη ανθρώπους που λατρεύουν την Ελλάδα κι όμως ποτέ κανείς δεν τους έδειξε πως η Ελλάδα είναι πολύ περισσότερα από όσα θα διαβάσουν στον τουριστικό οδηγό τους.

Η  προσπάθειά μας θεωρούμε πως θα είναι απόλυτα επιτυχής μόνο αν έχει και την δική σας υποστήριξη, συμμετοχή ή ιδέες.  Έχετε μία ιδέα ή ένα ταλέντο που θέλετε να το μοιραστείτε;  Επικοινωνήστε μαζί μας και βοηθήστε να προβάλλουμε την Ελλάδα όπως πραγματικά το αξίζει.

Ωράριο Εργασίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 21:00

Τρόποι Πληρωμής

Στον χώρο μας μετρητά, iDeal, μεταφορά σε τραπεζικο λογαριασμό

Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Leave a Reply

Your email address will not be published.