Μacondo Hair Specialist

Το Macondo Hair Specialist είναι ένα ιδιαίτερο μέρος όπως και στο μαγικό χωρίο στο βιβλίο του Markes από όπου και πήραμε το όνομα του .

Ο χώρος μας είναι μοναδικός με έπιπλα που σε ταξιδεύουν σε κλασσικές και μεσαιωνικές εποχές .

Ένας χώρος ζεστός , καθαρός με φρεσκάδα από τα φυτά που υπάρχουν και γοητεία από τη βιβλιοθήκη μας με παλιά και νέα έργα .

Στο Bar μας μπορείτε να απολαύσετε το καφέ , το τσάι η το πότο σας καθώς μπορείτε να εργαστείτε η να σερφαρετε η άπλα να χαλαρώσετε συζητώντας περί ανεμών και υδάτων .

Σε ένα κλίμα φιλικό μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας που βασίζονται στις τάσεις της μόδας, προσαρμοσμένες στα δικά σας μαλλιά .

Όλα μας τα προϊόντα είναι της εταιρίας Schwarzkopf Professional από όπου οι κομμωτές παρακολουθούν σεμινάρια για νέες τεχνικές και τάσεις της μόδας .

Στο Nails Bar του Macondo μπορείτε να απολαύσετε ένα  manicure ή μια χαλαρωτική εμπειρία pedicure . Εφαρμογές lack , polish , gel  θεραπείες αποκατάστασης είναι διαθέσιμες για εσάς όπως και μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξουμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει.


Όλα μας τα προϊόντα είναι από Chiodo Pro , Infinity και Christian Artesio .

Macondo hair Specialist σημαίνει Mace-over , δημιουργία και Μόδα .

Eσεις μπορείτε να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας στο www.macondo-hair.be

Θα μας βρείτε στην Avenue George Henri 11 Woluwe-Saint-Lambert 1200 ή εναλλάχτηκα μπορείτε να μας καλέσετε στο 02.8811.668 η να μας στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published.