SUPER A’Dam

City & Countryside Tours στην πόλη του Άμστερνταμ και την Ολλανδία.

Το Άμστερνταμ είναι μια πόλη με πληθυσμό Θεσσαλονίκης, αλλά δυναμικής Λονδίνου. Είναι μικρό, αλλά ταυτόχρονα έχει 100άδες επιλογές και διαφορετικά στενάκια και μονοπάτια που σε οδηγούν σε ένα νέο “παραμύθι” κάθε φορά.

Μία πόλη για να τη νιώσεις και να πιάσεις τον παλμό της θα πρέπει να την εξερευνήσεις πάντα με κάποιους locals. Locals που έχουν όμως την όρεξη να μαθαίνουν όλο και καλύτερα την πόλη. Χρειάζεσαι κάποιον από αυτούς τους locals που γνωρίζουν και το τελευταίο στενό μιας πόλης και αυτό διότι αγαπάνε την πόλη πάρα πολύ. Γνωρίζουν τα πάντα γι’ αυτήν , διότι την αγαπάνε πάρα πολύ. Όλη αυτή την αγάπη θα πρέπει να μπορεί να σε την μεταδώσει ο δικός σου local.

Στο SupeR Amsterdam ξεκινήσαμε με τα τουρς διότι αγαπήσαμε πρώτα απ’ όλα την πόλη. Η εμπειρία μας με τον τουρισμό και η επιθυμία να δουλεύουμε διαχρονικά με ταξιδευτές, μας έδωσε το έναυσμα και την ιδέα να εργαστούμε στην Ελληνική γλώσσα και να φτιάξουμε προτότυπα τουρς για τους Έλληνες ταξιδιώτες. Προσαρμοσμένα στην κουλτούρα μας, γνωρίζοντας τα θέλω μας , δημιουργήσαμε τα πιο παρείστικα τουρς !

Στο Super A’Dam, τα Τουράκια που δημιουργήσαμε δεν μοιάζουν με τα υπόλοιπα στεγνά και άχρωμα τουρ που απλά κάποιος σου εξηγεί 4-5 μνημεία τι συμβολίζουν και τι είναι. Είναι μια διαρκής συζήτηση, μια συνεχής εξερεύνηση της πόλης από τα μικρά στενά της μέχρι τον τεράστιο ποταμό της πόλης. Παντού πηγαίνουμε και προσαρμόζουμε τα τουρς, ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών της πόλης.

Όλα τα Τουράκια μας είναι Private και αυτό για να μπορούμε να νιώθουμε όλοι οικεία και να απολαύσουμε το περισσότερο δυνατόν την βόλτα μας στο Άμστερνταμ.

Tip! Το καλύτερο είναι το τουρ να το λαμβάνεται από εμάς την πρώτη ή δεύτερη μέρα της επίσκεψης σας στην πόλη. Ο λόγος ; Ήδη μετά το τουρ θα γνωρίζετε τόσα πολλά που θα σας βοηθήσει πολύ με την εξερεύνηση των τοπίων τις επόμενες ημέρες. Επίσης θα γνωρίζετε για κάθε πιθανή δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε στο Άμστερνταμ και φυσικά που να φάτε , πιείτε , πάτε κ.α.

Διαθέσιμα Tours

Walking Tours

Τα Walking Tours του SUPER A’Dam εξαρτώνται πάντα από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που κλείνουν ένα τουρ με εμάς.

Διαθέσιμες επιλογές για τουρ είναι:

* Oικογενειακά Tours

** Tour Ιστορίας& μουσείων

*** Εναλλακτικό Τουρ στη φύση και από εναλλακτικά μονοπάτια

**** Δώσε μας το στίγμα των δραστηριοτήτων που σου αρέσουν και εμείς θα φτιάξουμε ένα μοναδικό τουρ / εμπειρία 🙂

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται αναμνηστικό δωράκι και καφές / τσάι / μπύρα σε μαγαζί του κέντρου με θέα

Αυτά τα Tour είναι Private! Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι τα τουρ με μεγάλα γκρούπ δε τα ευχαριστιέται ο guide, ούτε ο κόσμος που συμμετέχει στο tour αλλά ούτε και οι κάτοικοι της πόλης είναι ευχαριστημένοι από αυτή την εικόνα και για πρακτικούς λόγους.

Διάρκεια : 3 ώρες +

Τιμή: 35 €

City Tours με το ποδήλατο

Τα City Tours με ποδήλατο του SUPER A’Dam εξαρτώνται πάντα από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που κλείνουν ένα τουρ με εμάς. Οι επιλογές μας είναι πολλές και σε 2.5 ώρες μπορούμε να δούμε και μάθουμε όλη την πόλη.

Διαθέσιμες επιλογές για τουρ είναι:

* Κλασσικό τουρ στο ιστορικό κέντρο του A’Dam
* Δώσε μας το στίγμα των δραστηριοτήτων που σου αρέσουν και εμείς θα φτιάξουμε ένα μοναδικό τουρ / εμπειρία για σένα και τους φίλους σου 🙂

Τα ποδήλατα συμπεριλαμβάνονται στη τιμή!
Τα Tours είναι Private! Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι τα τουρ με μεγάλα γκρούπ δε τα ευχαριστιέται ο guide, ούτε ο κόσμος που συμμετέχει στο tour, αλλά ούτε και οι κάτοικοι της πόλης είναι ευχαριστημένοι από αυτή την εικόνα και για πρακτικούς λόγους.

Διάρκεια: 2.30h

Τιμή: 35 €

CountrySide tours

Τα CountrySide Tour του SUPER A’Dam εξαρτώνται και αυτά πάντα από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που κλείνουν ένα τουρ με εμάς. Οι επιλογές μας είναι πολλές. Υπάρχουν τουρ από 30-70 χιλιόμετρα πάνε – έλα και για όλα τα γούστα.

Διαθέσιμες επιλογές για τουρ είναι:

* Η μικρή διαδρομή: Zaanse Schans
** Η μεσαία διαδρομή: Στο κάστρο του Muiderslot
*** Η μεγαλύτερη διαδρομή: Volendam & Νησί του Μάρκεν

Τα τουρ διαρκούν σε κάθε περίπτωση από 5 έως 7 ώρες.

Τα ποδήλατα συμπεριλαμβάνονται στη τιμή!
Τα Tours είναι Private! Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι τα τουρ με μεγάλα γκρούπ δε τα ευχαριστιέται ο guide, ούτε ο κόσμος που συμμετέχει στο tour αλλά ούτε και οι κάτοικοι της πόλης είναι ευχαριστημένοι από αυτή την εικόνα και για πρακτικούς λόγους.

Η χώρα είναι flat και να μη σε τρομάζουν τα χιλιόμετρα. Μπορείς!

Διάρκεια: 5-7 ώρες +

Τιμή: 75 €

Group Tours για εταιρείες, σχολεία, τουριστικά γραφεία κ.α.

Τα Group Tours του SUPER A’Dam εξαρτώνται πάντα από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που κλείνουν ένα τουρ με εμάς και αφορούν εταιρείες, μεγάλες παρέες, τουριστικά γραφεία, σχολεία κ.α Διαθέσιμες επιλογές για τουρ είναι:

* Με ποδήλατο στο Άμστερνταμ

** Με τα πόδια στο Άμστερνταμ

*** CountrySide Tours

Τα τουρ διαρκούν σε κάθε περίπτωση από 2 έως ώρες μέχρι όσες το κανονίσουμε.

Έχουμε ειδικές τιμές για τα γκρουπ και κυμαίνονται αναλόγως με τα άτομα και το είδος το Tour.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε!

5 based on 1 reviews

One response to “SUPER A’Dam”

  1. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει ελληνόφωνος ξεναγός για ξενάγηση σε μουσείο/ μουσεία στο Άμστερνταμ. Αν ναι, μπορείτε να με ενημερώσετε για την τιμή; Ευχαριστώ πολύ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *