[Βέλγιο] Η Φλάνδρα ξανά στα “κόκκινα”

αμβέρσα-κορονοιός

Η Φλάνδρα θα γίνει κόκκινη στον χάρτη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ECDC) αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο ημερήσιος μέσος όρος νέων λοιμώξεων στην περιοχή διπλασιάστηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Επί του παρόντος, περισσότεροι από 3.500 άνθρωποι είναι θετικοί στον κορονοιό / ημέρα, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του εθνικού ινστιτούτου υγείας Sciensano.

«Βρισκόμαστε στην αρχή ενός νέου κύματος μόλυνσης», δήλωσε ο ιολόγος Steven Van Gucht στο De Morgen , προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει λόγος πανικού».

Να επισημάνουμε ότι Βαλλωνία και Βρυξέλλες είχαν παραμείνει κόκκινες και μόνο η Φλάνδρα είχε γίνει πορτοκαλί στον σχετικό χάρτη.

Για νέα μέτρα στο Βέλγιο

Ωστόσο, προς το παρόν, αυστηρότερα μέτρα δε βρίσκονται στην ατζέντα στο Βέλγιο, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό υπουργό Υγείας Frank Vandenbroucke. «Η κατάσταση προκαλεί ανησυχία, πρέπει να ακολουθήσουμε αυστηρά τα υπάρχοντα μέτρα», είπε στο RTL-TVI την Κυριακή.

29 Οκτωβρίου στη νέα συνέντευξη τύπου θα γνωρίζουμε αν ισχύει αυτή η πληροφορία, εκεί όπου ο πρωθυπουργός του Βελγίου έχει συνέντευξη τύπου.
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks