Η φόρμουλα 1 στην Ολλανδία ( Dutch Grand Prix )

formula1-zandvoort-ollandia

Η παρουσία και οι επιδόσεις του Μαξ Φερστάπεν έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να ξανά επιστρέψει το Grand Prix στην Ολλανδία έπειτα από 35 χρόνια! Τα τελευταία χρόνια με τις επιτυχίες του σπουδαίου οδηγού, ολοένα και περισσότεροι Ολλανδοί παρακολουθούν το θεαματικό άθλημα της αυτοκίνησης.

Το Grand Prix στην Ολλανδία θα είναι από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαΐου όπου είναι και ο μεγάλος αγώνας.

Ολλανδικό Grand Prix

To Ολλανδικό Grand Prix πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1948 και διεξήχθη εκεί συνολικά 34 φορές!

Πολυνίκης οδηγός στην Ιστορία είναι ο Βρετανός Τζίμι Κλαρκ, ενώ η Ferrari από εταιρείες έχει τις περισσότερες νίκες ( 9 στον αριθμό ). Ο τελευταίος αγώνας στη συγκεκριμένη πίστα έλαβε χώρα στις 25 Αυγούστου 1985 με νικητή τον Νίκι Λάουντα (McLaren TAG) – Μάλιστα ήταν και η τελευταία νίκη στην ένδοξη καριέρα του Λάουντα στη Formula 1. , την ώρα που στο πόντιουμ ανέβηκαν άλλες δύο θρυλικές μορφές του αθλήματος, οι Αλαίν Προστ (McLaren TAG) και Άιρτον Σένα (Lottus-Renault).

Early Bird εισιτήρια για το ταξίδι μας στην παραμυθένια Μπρίζ! – Κλείσε τη θέση σου τώρα 🙂 ( Click στο Banner 👇 )

Let’s Travel #SuperGreeks

-Για το ταξίδι μας ξεκινάμε από Άμστερνταμ , στάση Ρότερνταμ και καταλήγουμε στην παραμυθένια Μπρίζ!

Eισιτήρια για Grand Prix Ολλανδίας

Το sold out μπορεί να θεωρείται δεδομένο μιας και οι Ολλανδοί τα τελευταία χρόνια παρακολουθούν με πάθος και την πορτοκαλί φανέλα τους τον Μάξ Φερστάπεν και τους υπόλοιπους οδηγούς. Επίσης , μπορεί να θεωρείται δεδομένο λόγω του 1ου αγώνα μετά από 35 χρόνια στην Ολλανδία και την περιοχή του Zandvoort.

Τα φθηνά εισιτήρια σχεδόν έχουν τελειώσει ήδη και αν πραγματικά θέλετε να παρευρεθείτε σε αυτό τον αγώνα θα πρέπει να προμηθευτείτε τα μαγικά χαρτάκια το συντομότερο δυνατόν. Δείτε εδώ για εισιτήρια!

Ζάντφορτ

Το Ζάνφτορτ είναι στην παραθαλάσσια περιοχή της Ολλανδίας και σε απόσταση αναπνοής με τρένο ή αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ, το Λέιντεν, τη Χάγη και το Ρότερνταμ. Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ απλή στην τοποθεσία μιας και υπάρχει στάση για τρένα και συχνά δρομολόγια από και προς εκεί. Η πίστα είναι κυριολεκτικά δίπλα στη θάλασσα και το σκηνικό μοναδικό.

*Σύντομα θα σας έχουμε και μια δυνατή ιστοριούλα από ένα πολύ παλιο grand prix στην Ολλανδία και το zandvoort. #BeSuperGreek – #StayTuned

Μπορείς να βρεις πάσης φύσεως επαγγελματίες στην Ολλανδία στο #SuperGreeks. Από μεταφραστές, ελληνικά προϊόντα και λογιστές μέχρι σχολή οδηγών, ταξι, μασέρ και τεχνίτες!

Διαβάστε επίσης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks