Πού βρίσκουμε Φραπέ και Φρέντο σε Ολλανδία και Βέλγιο

καφές-φρέντο-ολλανδία-βέλγιο

Έλληνες είμαστε και λατρεύουμε τον καφέ και ιδιαίτερα τον παγωμένο καφέ. Οι νεότεροι πίνουν φρεντάκια και κάποιοι oldschool ακόμα απολαμβάνουν την αγαπημένη τους φράπα. Σε κάθε περίπτωση ότι και αν προτιμάς σε ελληνικό καφέ θα τον βρεις στα μαγαζιά που θα σας παραθέσουμε παρακάτω.

Στους Έλληνες του Εξωτερικού πραγματικά έλειπε ο καλός, ελληνικός, παγωμένος καφές όπου πλέον όμως τον βρίσκουμε σε πολλά μέρη στο Benelux.

👉 Δείτε τα σημεία σε Ολλανδία και Βέλγιο όπου μπορείτε να προμηθευτείτε ένα freddάκι αλά Ελληνικά! Στα περισσότερα από αυτά τα καταστήματα μπορείτε να βρείτε επίσης ελληνικά προιόντα, πρωινό και γλυκά, μεζέδες κ.α.

Πάρτε το καφεδάκι σας και ακούστε τα podcasts των SuperGreeks 🎙

Ολλανδία

Λέιντεν

Rithymna: Στο Λέιντεν βρίσκουμε ένα delicatessen με ελληνικά προιόντα , παγωμένο freddo και frappe, κρητικές πίττες για πρωινό. Ενδιαφέρον ε;

P__D deli pies & coffee Co. : Ένας πολύ όμορφος χώρος στο κέντρο του Leiden, με χειροποίητες πίτες και παγωμένο freddάκι. Θα βρείτε επίσης ελληνικά προϊόντα στην εν λόγω επιχείρηση.

Ντέλφτ

P__D deli pies & coffee Co. Πλέον και στο Delft βρίσκουμε καφεδάκια από το P__D , αλλά και τις υπέροχες χειροποίητες πίττες της Χριστιάννας. Το μαγαζί είναι στο κέντρο της πόλης και σε απόσταση αναπνοής από τον σταθμό των τρένων.

John Rabbit

Στο Ντέλφτ βρίσκουμε και το John Rabbit όπου εκεί τα παιδιά, ο καθένας στον τομέα του, μας φτιάχνουν τα καφεδάκια μας, το  brunch μας με φρέσκα υλικά και μεσογειακές γεύσεις και κλείνουμε τη μέαρ μας με κοκτειλάκια!

Ρότερνταμ

Elliniko – The all day Greek  : Στην καρδιά του Ρότερνταμ βρίσκουμε επίσης παγωμένα Freddάκια… Γενικά στο Elliniko μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα, αφού μπορείς να πας για πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό και για κρέπα!

La Fresko : Παραδίπλα από την πόλη του Ρότερνταμ βρίσκουμε , επίσης, το παγωμένο μας καφεδάκι. Φρεντάκι ή Φραπεδάκι , παίρνουμε και κάτι να φάμε και συνεχίζουμε τη μέρα μας “φρεσκαδούρα” …

Τίλμπουρχ

Het Griekse Huis : Στο Tίλμπουρχ της Νότιας Ολλανδίας έχουμε ένα υπέροχο μίνι-μάρκετ που συνδυάζει τα ελληνικά φαγητά με την κάβα ποτών και ποτά από όλη την ελληνική επικράτεια. Στο Het Griekse Huis πίνουμε και τα παγωμένα μας καφεδάκια! 🙂 🙂 🙂

Φάλκενμπουρχ Λίμπουρχ

ΜΕΝΤΑ : Στο Φάλκενμπουρχ στο αγαπημένο μας Λίμπουρχ άνοιξε ένα νέο διαμαντάκι με υπέροχους ελληνικούς μεζέδες, καφέδες και πρωινό. Σύντομα θα προσθέσουμε και περισσότερες πληροφορίες.

Βέλγιο

Λιέγη

Médi Délices : Το Médi Délices είναι ένα μπακάλικο στη Λιέγη με υπέροχα Ελληνικά προϊόντα αλλά και χώρο για να απολαύσετε το Freddάκι σας ή απλά να σας το ετοιμάσουν και να το πάρετε μαζί σας. Το Medi κάνει όλους τους κλασσικούς Ελληνικούς καφέδες που γνωρίζεις. Freddo Espresso, Freddo – Cappuccino, Ελληνικό καφεδάκι – μερακλίδικο και ότι άλλο θέλεις.

Αμβέρσα

Amvrosia Antwerpen: Το Amvrosia είναι ένα κουτούκι στην καρδιά της Αμβέρσας. Τα παιδιά προσφέρουν παγωμένο φρέντο και φραπέ μαζί με άλλα καλούδια για πρωινό.

Μετά το μεσημέρι μας προσφέρει απίθανα σουβλάκια, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα που θα κάνουμε σε άλλη φάση.

*Σίγουρα και σε περισσότερα μέρη στην Ολλανδία μπορείς να βρεις freddάκι αλά Ελληνικά, αλλά εμείς καταγράψαμε μόνο τις επιχειρήσεις που είναι εγγεγραμμένες στο SuperGreeks και φυσικά τους γνωρίζουμε , έχουμε δοκιμάσει, πηγαίνουμε συχνά και τις προτείνουμε.

Βρυξέλλες

Στις Βρυξέλλες έχουμε 2 καταπληκτικά μαγαζιά που μπορούμε να απολαύσουμε τα καφεδάκια μας, αλλά και άλλα καταπληκτικά εδέσματα.

Sweet Hellas: To Sweet Hellas παράγει φρέσκα και παραδοσιακά αρτοσκευάσματα και γλυκά. Στο κατάστημα βρίσκουμε ελληνικά παραδοσιακά σιροπιαστά, σφολιατοειδή, πάστες, μπισκότα, τσουρέκια και πολλά άλλα. Ε! Φυσικά βρίσκουμε και τα καφεδάκια μας εδώ.

Pie Academy: Boulevard du Triomphe 34 1160 Auderghem, Belgium – Στις Βρυξέλλες προστέθηκε ένα ακόμα αγαπημένο μαγαζί στο συνεργατικό δίκτυο των SuperGreeks. Βρίσκουμε άπειρα γευστικές πίττες, όπως και καφεδάκια. Σύντομα θα σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες.

Γνωρίζουμε ότι και σε περισσότερα μέρη έχει παγωμένα καφεδάκια αλά ελληνικά στο Benelux, αλλά εμείς σας παρουσιάζουμε τους SuperGreeks που είναι εγγεγραμμένοι στo συνεργατικό μας δίκτυο στο SuperGreeks.

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks