Πρόταση για Βέλγιο: Η βιογραφία της Frida Kahlo σε μια απίστευτη τοποθεσία

φριντα-καλο-βρυξέλλες

Για τη Frida Kahlo έχουμε γράψει πολλές φορές –επισκεφτήκαμε την έκθεση σε μουσείο του Άμστερνταμ και είχαμε ενθουσιαστεί.

Η μοναδική Frida Kahlo, ο Diego Rivera, η επανάσταση…

Σε μια ακόμα πιο δυνατή έκθεση επιστρέφουμε οι SuperGreeks με άρθρο για τη Frida Kahlo και τη βιογραφία της στις Βρυξέλλες. Τρισδιάστατες προβολές 360º μας ταξιδεύουν στη ζωής της Μεξικανής ζωγράφου, Frida Kahlo.

Αν αγοράσεις εισιτήριο VIP τότε θα έχετε μια εμπειρία με VR. Χωρίς αυτό θα απολαύσετε μια καταπληκτική έκθεση της Φρίντας με ψηφιακή απεικόνιση.

Η καθηλωτική βιογραφία της FRIDA KAHLO© στις Βρυξέλλες παρουσιάζεται χωρίς αναπαραγωγές των έργων ζωγραφικής του καλλιτέχνη σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τα όρια της εμβύθισης. 

Η καινοτόμος ιδέα εξερευνά τη βιογραφία της καλλιτέχνιδας μέσα από συλλογές ιστορικών φωτογραφιών, πρωτότυπων ταινιών, ψηφιακών περιβαλλόντων, καλλιτεχνικών εγκαταστάσεων, συλλεκτικών αντικειμένων και μουσικής που αναπαράγουν τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την απίστευτη ιστορία πίσω από τη θρυλική καλλιτέχνιδα.

Η ζωή της σαγηνεύει, εκπλήσσει και εμπνέει μέσα από μια βιογραφία που αποκαλύπτει μια γυναίκα ικανή να ξεπεράσει τις αντιξοότητες χάρη στην επιμονή, τη δύναμη, την εξέγερση και το ταλέντο της. Με απαράμιλλη προσωπικότητα, η Κάλο ήταν μπροστά από την εποχή της.

H έκθεση είναι στις Βρυξέλλες από τις 17 Μαρτίου και τελειώνει στις 26 Ιουλίου – οπότε έχουν μείνει μόνο λίγες ημέρες για να ταξιδέψετε στη ζωή της Φρίντας.

Τοποθεσία: Horta Gallery – Rue Marche aux Herbes 116

Για εισιτήρια : Το κόστος είναι 14,50 ευρώ /άτομο, ενώ το VIP κοστίζει 22,50 ευρώ

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks