Αφιέρωμα: Ταξιδεύοντας φτηνά στη Γερμανία- Το εισιτήριο με τα 49 ευρώ

τρένα-μμμ-γερμανία

Αγαπάμε να ταξιδεύουμε στη Γερμανία με τρένο και πόσο μάλλον όταν είναι φτηνά. Με το νέο εισιτήριο με τα 49 ευρώ / μήνα που ξεκινάει από την 1η Μαίου θα μπορείτε να ταξιδέψουμε και εξερευνήσουμε από άκρη σε άκρη τη Γερμανία.

Η ταξιδιωτική κάρτα -που ονομάστηκε “Deutschlandticket ή D-Ticket”- κοστίζει 49 ευρώ και θα επιτρέπει στους πολίτες να ταξιδεύουν με περιφερειακά τρένα, τραμ και λεωφορεία σε όλη τη χώρα.

Μπορείτε να κάνετε την κράτηση των εισιτηρίων σας από εδώ!

Η Γερμανία είναι μια χώρα με πλούσιο πολιτιστικό και ιστορικό παρελθόν, η οποία προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Όμως, όταν πρόκειται για τη μετακίνηση στη χώρα, οι τιμές μπορούν να είναι αρκετά υψηλές.

Ωστόσο,η Deutsche Bahn προσφέρει μια εκπληκτική προσφορά για τη μετακίνηση στη Γερμανία. Με μόλις 49 ευρώ, μπορείτε να απολαύσετε την ελευθερία της εύκολης και φτηνής μετακίνησης στη χώρα.

Δεν θα είναι πια από την 1η Μαΐου. Μιας και και με τα 49 ευρώ / μήνα μπορείτε κυριολεκτικά να ταξιδεύετε κάθε ΣΚ σε διαφορετικό μέρος.

Με αυτήν την προσφορά, μπορείτε να ταξιδέψετε σε οποιοδήποτε μέρος της Γερμανίας με τον ταχύτερο και άνετο τρόπο. Επίσης, με αυτό το εισιτήριο, μπορείτε να ταξιδέψετε ανεξάρτητα από την ημέρα ή την ώρα, και να επιλέξετε τον τρόπο μεταφοράς που σας ταιριάζει καλύτερα.

Ανακαλύψτε τις όμορφες πόλεις της Γερμανίας, από το Βερολίνο μέχρι το Μόναχο και τη Φρανκφούρτη, τον Μέλανα Δρυμό και απολαύστε το ταξίδι σας σε μια χώρα πραγματικά πανέμορφη από άκρη σε άκρη.

Το εισιτήριο είναι διαθέσιμο για αγορά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και μπορεί να αγοραστεί είτε από τους σταθμούς των τρένων είτε μέσω του διαδικτύου. Ήδη η ζήτηση είναι τεράστια γι’ αυτό το εισιτήριο.

Οι SuperGreeks λατρεύουν τα ταξίδια με το τρένο, το ποδήλατο και την πεζοπορία και αυτό το εισιτήριο μας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε ακόμα πιο εύκολα μια σειρά από ταξίδια που είχαμε προγραμματίσει στην υπέροχη Γερμανική ύπαιθρο και σε μερικές από τις ομορφότερες πόλεις. Θα έχουμε πάρα πολλά άρθρα σύντομα.

Πάμε, λοιπόν, σε ολόκληρη τη Γερμανία με ένα τρένο; Γιατί όχι! Ποιος μπορεί να πει όχι σε ένα ταξίδι ή μια μονοήμερη εκδρομή;

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Webinar by SuperGreeks & Protea PreventieΟδηγός για την μετανάστευση στην Ολλανδία

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή ζεις ήδη στην Ολλανδία; Τότε αυτό το online webinar απευθύνεται σε σένα!