Σήμερα ταξιδεύουμε στην Menton στη Γαλλία

Μεντόν-γαλλία

Σήμερα θα σας ταξιδέψουμε σε μια πανέμορφη γαλλική πόλη στην άκρη της Μεσογείου και σε απόσταση αναπνοής από την Ιταλία και το Μονακό – Σε μια πόλη με πάρα πολλά χρώματα που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψεις όταν επισκεφτείς. Σήμερα σας ταξιδεύουμε με το SuperGreeks στο Menton.

🎨 Ναι, αν ψάχνεις να επισκεφτείς τη Νότια Γαλλία, κάνεις πολύ καλά. Έχει φανταστικά τοπία από άκρη σε άκρη της ακτής. Εμείς σήμερα θα σε πάμε σε μια πόλη καρτ ποστάλ. Σε μια πόλη που συνδυάζει τη θάλασσα με το βραχώδες τοπίο.

The resort of Menton on the Cote d’Azur in the South of France.

🏖 Από τις παραλίες του Menton, βλέπεις βουνά, τα πολύχρωμα κτίρια ⛰ και αυτό είναι κάτι το παραμυθένιο.

🍋 Το Μenton είναι φημισμένο για τα λεμόνια του και τον Φλεβάρη υπάρχει μια μεγάλη γιορτή προς τιμήν του

🪴🎋🎍🌴 Το Menton έχει μερικούς από τους πιο όμορφους κήπους στη Γαλλία. Κάποιοι που αξίζει να επισκεφτείς: Jardin Maria Serena, Jardin du Val Rahmeh, Musée des Beaux-Arts στο Palais de Carnolès, Galerie d’Art Contemporain.

Πόλη με 30 χιλιάδες κατοίκους περίπου 😎 και σίγουρα χωρίς τη λάμψη του Μόντε Κάρλο, των Καννών, του Σαιν-Τροπέ, άλλα άμα ψάχνεις να επισκεφτείς ένα πανέμορφο μέρος και να το ανακαλύψεις με την ησυχία σου, τότε το Μεντόν είναι το μέρος που αναζητάς.

μεντόν-γαλλία-διακοπές

🧐 Αξίζει να επισκεφθείτε το μουσείο Jean Cocteau, προς τιμήν του Γάλλου εικαστικού καλλιτέχνη, ποιητή και συγγραφέα που φιλοξενεί παραπάνω από εννιακόσια έργα του.

🚗 Το Menton απέχει 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Νίκαιας. Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση έχεις με κάθε μέσο.

Το μέρος έχει φανταστική αρχιτεκτονική, υπέροχα σοκάκια, καλά ρεστοράν. Σίγουρα μπορείς πάντα να κάνεις βάση σου το Μεντόν και να πηγαίνεις από εκεί και στα υπόλοιπα δημοφιλή μέρη της περιοχής.

Γενικά, προτείνουμε το Μεντόν αν ψάχνεις μια όμορφη πόλη, με καθαρά νερά, καλό φαγητό και ηρεμία. Μια πόλη χωρίς νυχτερινή ζωή και τρελό lifestyle, αλλά μια πόλη-στολίδι της Μεσογείου που ελάχιστοι γνωρίζουν. Από τις καλύτερες επιλογές για διακοπές στην Ευρώπη, μιας και βρίσκεται σε κομβικό σημείο και σου παρέχει ό,τι χρειάζεσαι αν ψάχνεις ένα μέρος για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks