Βέλγιο: Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στην πόλη της Γάνδης

Γάνδη-βέλγιο

Η πόλη της Γάνδης στο Βέλγιο θα επεκτείνει την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου στους δρόμους του κέντρου και προσθέτει επίσης σε αυτό το πεδίο και την πολυσύχναστη φοιτητική περιοχή από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Η πόλη της Γάνδης αναμένεται να υποδεχθεί περίπου 80 χιλιάδες φοιτητές τις επόμενες εβδομάδες που ξανά ξεκινάει η νέα σπουδαστική χρονιά. Το πανεπιστήμιο της Γάνδης είναι από τα καλύτερα στον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι αυξάνεται ο κίνδυνος για την περαιτέρω εξάπλωση του κορονοϊού.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική στον άξονα Sint-Pietersnieuwstraat – Overpoort, καθώς και σε παρακείμενους δρόμους όπου μαζεύονται πολλοί φοιτητές. Επιπλέον, η πόλη κάλεσε τους φοιτητές να φορούν μάσκα σε πολυσύχναστα μέρη της πόλης.

χάρτης-γάνδη-βέλγιο

«Οι μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι στην πόλη μας, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Εφ ‘όσον υπάρχει ο ιός και ισχύουν οι ομοσπονδιακές οδηγίες, πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση », δήλωσε ο δήμαρχος Mathias De Clercq σε δελτίο τύπου.

Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική σε ολόκληρη την εμπορική περιοχή της Γάνδης από τις 25 Ιουλίου, καθώς και σε μερικούς από τους πολυσύχναστους δρόμους έξω από την περιοχή.

Πηγή
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?