Βέλγιο: Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στην πόλη της Γάνδης

Γάνδη-βέλγιο

Η πόλη της Γάνδης στο Βέλγιο θα επεκτείνει την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου στους δρόμους του κέντρου και προσθέτει επίσης σε αυτό το πεδίο και την πολυσύχναστη φοιτητική περιοχή από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Η πόλη της Γάνδης αναμένεται να υποδεχθεί περίπου 80 χιλιάδες φοιτητές τις επόμενες εβδομάδες που ξανά ξεκινάει η νέα σπουδαστική χρονιά. Το πανεπιστήμιο της Γάνδης είναι από τα καλύτερα στον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι αυξάνεται ο κίνδυνος για την περαιτέρω εξάπλωση του κορονοϊού.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική στον άξονα Sint-Pietersnieuwstraat – Overpoort, καθώς και σε παρακείμενους δρόμους όπου μαζεύονται πολλοί φοιτητές. Επιπλέον, η πόλη κάλεσε τους φοιτητές να φορούν μάσκα σε πολυσύχναστα μέρη της πόλης.

χάρτης-γάνδη-βέλγιο

«Οι μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι στην πόλη μας, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Εφ ‘όσον υπάρχει ο ιός και ισχύουν οι ομοσπονδιακές οδηγίες, πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση », δήλωσε ο δήμαρχος Mathias De Clercq σε δελτίο τύπου.

Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική σε ολόκληρη την εμπορική περιοχή της Γάνδης από τις 25 Ιουλίου, καθώς και σε μερικούς από τους πολυσύχναστους δρόμους έξω από την περιοχή.

Πηγή

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks