Βέλγιο: Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στην πόλη της Γάνδης

Γάνδη-βέλγιο

Η πόλη της Γάνδης στο Βέλγιο θα επεκτείνει την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου στους δρόμους του κέντρου και προσθέτει επίσης σε αυτό το πεδίο και την πολυσύχναστη φοιτητική περιοχή από τις 7 Σεπτεμβρίου.

Η πόλη της Γάνδης αναμένεται να υποδεχθεί περίπου 80 χιλιάδες φοιτητές τις επόμενες εβδομάδες που ξανά ξεκινάει η νέα σπουδαστική χρονιά. Το πανεπιστήμιο της Γάνδης είναι από τα καλύτερα στον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι αυξάνεται ο κίνδυνος για την περαιτέρω εξάπλωση του κορονοϊού.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική στον άξονα Sint-Pietersnieuwstraat – Overpoort, καθώς και σε παρακείμενους δρόμους όπου μαζεύονται πολλοί φοιτητές. Επιπλέον, η πόλη κάλεσε τους φοιτητές να φορούν μάσκα σε πολυσύχναστα μέρη της πόλης.

χάρτης-γάνδη-βέλγιο

«Οι μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι στην πόλη μας, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά. Εφ ‘όσον υπάρχει ο ιός και ισχύουν οι ομοσπονδιακές οδηγίες, πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση », δήλωσε ο δήμαρχος Mathias De Clercq σε δελτίο τύπου.

Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική σε ολόκληρη την εμπορική περιοχή της Γάνδης από τις 25 Ιουλίου, καθώς και σε μερικούς από τους πολυσύχναστους δρόμους έξω από την περιοχή.

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks