Ταξιδεύοντας στο Bacharach

Σήμερα θα σας ταξιδέψουμε σε ακόμα ένα παραμυθάκι στη Γερμανία- σε ένα Hidden Gem. Σήμερα πηγαίνουμε στο Bacharach στο Ρήνο της Γερμανίας!

🎒 Από τους καλύτερους προορισμούς για weekend στη Γερμανία!

🛡 Θα πρέπει να έχει ένα από τα πιο ιδιαίτερα χόστελ στον κόσμο 🛏 Στο κάστρο μπορείς να μείνεις με λίγα χρήματα ! Το Κάστρο Stahleck είναι ένα οχυρωμένο κάστρο του 12ου αιώνα στα 160 μέτρα υψόμετρο και το όνομα του σημαίνει : “Απόρθητο κάστρο σε βράχο” ⚔️

🗣 Ο Βίκτορ Ουγκό είπε για το Bacharach : “Μια «παραμυθένια πόλη, γεμάτη ιστορίες και θρύλους» και «η πιο όμορφη πόλη του κόσμου»” 💬 Δεν ξέρουμε αν είναι η πιο όμορφη πόλη του κόσμου, αλλά σίγουρα είναι ένα παραμυθάκι- hidden gem που πρέπει να επισκεφτείς.

Με περίπου 2000 κατοίκους θα το καλούσαμε περισσότερο ως χωριό. Αλλά, φανταστικό χωριό.

Αυτή η αρχαία μεσαιωνική πόλη εξακολουθεί να έχει πολλά ίχνη από το παρελθόν της και την πλούσια ιστορική της κληρονομιά: τείχη, σημαντικά κτίρια, παραδοσιακά γερμανικά σπίτια με ξύλο και πλακόστρωτα δρομάκια προσθέτουν μια ιδιαίτερη πινελιά σε αυτόν τον τέλειο προορισμό. Η παλιά πόλη δίνει τον καλύτερό της εαυτό το σούρουπο, όταν μπορείτε να απολαύσετε μια βόλτα ή ένα δείπνο σε ένα από τα πολλά εστιατόρια και οινοποιεία που είναι διάσπαρτα κατά μήκος της Oberstrasse, που είναι ο κεντρικός δρόμος του Bacharach 🥣🍷

🍷 Το όνομα Bacharach λέγεται ότι προέρχεται από τον Bacchus που ήταν ο παλιός ρωμαϊκός θεός του κρασιού 🍷Σε όλη αυτή την περιοχή του Ρήνου υπάρχουν αμέτρητα αμπέλια. Η Γερμανία, αν και δε φημίζεται αρκετά στην Ελλάδα, έχει αρκετό κρασί καλής ποιότητας. Αυτή η πόλη είναι από τις πιο δημοφιλείς για τους λάτρεις του κρασιού 🍷

📍Μόλις 20 χιλιόμετρα από το Rüdesheim am Rhein *** Αυτά τα 2 μέρη μπορείς να τα συνδυάσεις τέλεια! , 90 χιλιόμετρα από τη Φρανκφούρτη, 125 χιλιόμετρα από τη Βόννη, 150 χιλιόμετρα από την Κολωνία.

😎 Κάθε βήμα σε αυτή την πόλη θα είναι ένα ταξίδι σε σταματημένο χρόνο. Γραφικά σοκάκια, απίστευτη αρχιτεκτονική σπιτιών, ηρεμία, κρασί !

💣 Στην ευρύτερη περιοχή, σε περίπου 67 χιλιόμετρα θα μπορούσατε να δείτε 40 κάστρα και οχυρά ! Δεν είναι ταξίδι απλά σε μια πόλη. Είναι ένα ταξίδι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. EXTRA TIP: Πάρε το ποδήλατο σου και ακολούθα τον ποδηλατόδρομου του Ρήνου. Θα μαγευτείς κάνοντας πετάλι 🚲

Προτείνουμε επίσκεψη στο Posternturm – βρίσκεται σε ένα από τους λόφους της πόλης και έχετε απίστευτη θέα 🪄

📿 Λατρεύουμε την αρχιτεκτονική της εκκλησίας του Α. Πέτρου. Από τις πιο όμορφες εκκλησίες με κόκκινο- και ένα απαλό κρεμ χρώμα.

🧳🎒 Παιδιά, αξίζει 100% για διακοπές. Είτε για πολλές μέρες να χρησιμοποιήσετε αυτή την πόλη ως βάση και να επισκεφτείτε και περισσότερες πόλεις στον ποταμό Ρήνο, είτε για μια ημερήσια εκδρομή. Η απόλυτη πρόταση για εμάς αφορά το 2ημερο ή 3ημερο.

Photos by : http://www.bacharach.de/ / official page of Bacharach

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks