Ταξιδεύοντας στο Kornelimünster στη Γερμανία (Άαχεν)

Μία ακόμα ταξιδιωτική πρόταση για κατοίκους Γερμανίας, Ολλανδίας και Βελγίου. Ένα Hidden Gem στα σύνορα. Πάμε Γερμανία; Πάμε στο Kornelimünster, περιοχή δίπλα από το Άαχεν !

Αρχικά να πούμε ότι το Άαχεν βρίσκεται δίπλα στα σύνορα Βελγίου και Ολλανδίας 📌 Το Kornelimünster, επίσης βρίσκεται δίπλα από το Άαχεν και άρα δίπλα από τα σύνορα 😁

Το Kornelimünster πήρε το όνομά του από τον Άγιο Κορνήλιο, έναν Ρωμαίο μάρτυρα που είναι ο προστάτης άγιος των κερασφόρων ζώων (ζώα που έχουν κέρατα*).

🌠 Από εκεί ουσιαστικά ξεκινάει το National Park του Eifel. Για το Eifel επειδή θα το επισκεφτούμε τον Ιούνιο ξανά με τα ποδήλατα θα έχουμε πολλά άρθρα και φωτογραφικό υλικό* 📸 Όνειρο είναι αυτή η περιοχή της Γερμανίας

Το γραφικό περιβάλλον του Kornelimünster στην περιοχή Eifel, με τους κυματιστούς λόφους και τα δάση, προσφέρει ευκαιρίες για υπαίθριες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ποδηλασία και εξερεύνηση της φύσης 🚴‍♀️

🎨 Η περιοχή φιλοξενεί διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όπως εκθέσεις τέχνης, συναυλίες και τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά Kornelimünster, η οποία προσελκύει επισκέπτες με την εορταστική της ατμόσφαιρα 🎅

🏆 Σήμερα, το Kornelimünster είναι ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός λόγω του καλοδιατηρημένου ιστορικού του χαρακτήρα και της παρουσίας του αβαείου. Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το συγκρότημα του αβαείου, να κάνουν μια βόλτα στους γοητευτικούς δρόμους και να απολαύσουν τα γύρω φυσικά τοπία.

📜 Η πόλη έχει πλούσια ιστορία που χρονολογείται από τη ρωμαϊκή εποχή, καθώς ήταν ρωμαϊκός οικισμός και είχε στρατηγική σημασία λόγω της θέσης της κατά μήκος της Via Belgica, ενός αρχαίου ρωμαϊκού δρόμου.

📜 Το Kornelimünster ήταν ένας σημαντικός εμπορικός κόμβος κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, επωφελούμενος από τη θέση του στον ποταμό Wurm και την εγγύτητά του στο Άαχεν.

📜 Το συγκρότημα του αβαείου διαθέτει αξιόλογα αρχιτεκτονικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της εκκλησίας του αβαείου του Αγίου Κορνήλιου, η οποία παρουσιάζει ένα μείγμα ρωμανικού και γοτθικού στυλ. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η κρύπτη του ναού, που χρονολογείται από τον 10ο αιώνα.

Το λες και Hidden Gem ! 🍄

The Vennbahn viaduct in the picturesque area of Aachen Brand, Kornelimunster, Germany

Ρομαντικός προορισμός, προορισμός ιδανικός για εκκίνηση πεζοποριών και ποδηλασιών, εξερευνήσεων στη φύση. Ιδανικός προορισμός για όλους. Οικογένειες και παιδιά, ζευγάρια και για πιο μοναχικούς ανθρώπους που θέλουν να πάρουν ζωτικές ανάσες περιπλανώμενοι στη φύση.

Κάθε επίσκεψη στο Kornelimünster είναι σαν ένα ταξίδι σε εποχές του παρελθόντος.

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks