Γερμανία: Στη “κόκκινη ζώνη” κινδύνου πλέον το Βέλγιο λόγω κορονοϊού

ταξίδια-βέλγιο-γερμανία

Η Ομοσπονδιακή κυβέρνηση στη Γερμανία εξέδωσε ταξιωτική οδηγία για ολόκληρο το Βέλγιο το οποίο όρισε ως “κόκκινη ζώνη” κινδύνου λόγω του αυξανόμενου αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού και έπειτα από υπόδειξη του υπουργείου Εξωτερικών. 

Να σημειωθεί ότι αρχικά η Γερμανία είχε ορίσει μόνο τις Βρυξέλλες ως ζώνη κινδύνου, ωστόσο πλέον προειδοποιεί τον πληθυσμό της να μην ταξιδέψει σε περιοχές όπου ο αριθμός των κρουσμάτων εντός των επτά ημερών υπερβαίνει το όριο των 50 κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους. Και αυτό δεν είναι απαγόρευση, αλλά προειδοποίηση. Δυστυχώς τα ταξίδια μας έχουν γίνει δυσκολότερα και καλό θα είναι να κάνουμε μόνο τα ταξίδια που είναι απαραίτητο.

μάσκες-βέλγιο

H Oλλανδία

Λόγω του μεγάλου αριθμού μολύνσεων , επί του παρόντος υπάρχουν προειδοποιήσεις για περιττά τουριστικά ταξίδια στις επαρχίες της Βόρειας Ολλανδίας , της Νότιας Ολλανδίας και της Ουτρέχτης.

Η λίστα του Γερμανικού υπουργείου Υγείας

Μέχρι σήμερα, 15 από τις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν συμπεριληφθεί στην κατηγορία της “κόκκινης ζώνης”στη σχετική λίστα του Γερμανικού υπουργείου Υγείας. 

Το Βέλγιο, η Ισπανία, η Τσέχικη Δημοκρατία και το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου θεωρούνται κόκκινες ζώνες.

φαγητό-αμβροσία-αμβέρσα

Διαβάστε τι ισχύει για Ολλανδία προς Βέλγιο

Και τι ισχύει με τον κορονοιό και τα ταξίδια μας από Βέλγιο προς Ολλανδία

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks