Γερμανίδα δημοσιογράφος καταρρέει on air κατά τη διάρκεια εκπομπής (Video)

γερμανίδα-δημοσιογράφος

Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής του γερμανικού καναλιού το πρωί της Τρίτης με την Γερμανίδα δημοσιογράφο να χάνει τα λόγια της και τα μάτια της να γυρίζουν πριν να παρέμβουν άλλοι παριστάμενοι

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής στο κανάλι NTV , όταν η Γερμανίδα δημοσιογράφος κατέρρευσε ενώ μιλούσε για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού.

Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπομπής του γερμανικού καναλιού το πρωί της Τρίτης με την Γερμανίδα δημοσιογράφο να χάνει τα λόγια της και τα μάτια της να γυρίζουν πριν να παρέμβουν άλλοι παριστάμενοι στη συζήτηση προκειμένου η Πφέφερ να μην πέσει στο πάτωμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση διεκόπη με το γερμανικό κανάλια να ανακοινώνει λίγο αργότερα ότι η δημοσιογράφος είχε συνέλθει μετά από μια λιποθυμία που σημειώθηκε on air.

H ίδια η δημοσιογράφος απέδωσε τη λιποθυμία της στο γεγονός ότι δεν είχε φάει πρωινό. Σε ανάρτησή της στα social media, ευχαρίστησε τόσο τους συντελεστές της εκπομπής που της προσέφεραν βοήθεια, όσο και τους πολίτες που της ευχήθηκαν καλή ανάρρωση.

VIDEO

Πηγή

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Webinar by SuperGreeks & Protea PreventieΟδηγός για την μετανάστευση στην Ολλανδία

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή ζεις ήδη στην Ολλανδία; Τότε αυτό το online webinar απευθύνεται σε σένα!