Ολλανδία : Σχολεία ανοιχτά – Horeca κλειστή; Θα το γνωρίζουμε με σιγουριά το απόγευμα από το διάγγελμα του πρωθυπουργού

kleista-sxoleia-katastimata-ollandia

Δωρεάν ενημέρωση για μαθήματα ολλανδικών Online από το Learn Dutch Easy 😉

Σήμερα στις 19:00 αναμένουμε το διάγγελμα του πρωθυπουργού της Ολλανδίας όπου το SuperGreeks θα καταγράψει LIVE στην ελληνική γλώσσα, ότι θα ειπωθεί για τη συνέχεια των μέτρων στον αγώνα κατά της πανδημίας. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και θα λάβετε ενημέρωση για την ανάρτηση αυτού του live.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του AD , το υπουργικό συμβούλιο κατευθύνεται στο να ανοίξει τα δημοτικά σχολεία , αλλά να παραμείνει κλειστή η Horeca. Για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα δε θα έχουμε φεστιβάλ και εκδηλώσεις όπου μπορεί να υπάρχει συνωστισμός (Να σημειώσουμε ότι έχουν ήδη ακυρωθεί οι εκδηλώσεις για την King’s Day και τoυ Gay Pride ). Τα άτομα που βρίσκονται σε κέντρα φροντίδας για ηλικιωμένους δεν θα επιτρέπεται ακόμα να δέχονται επισκέψεις.

Το υπουργικό συμβούλιο αναζητά λύσεις για να εκκινήσει ξανά η οικονομία.

Υπάρχει καλύτερη εποχή από το να μάθεις μια νέα γλώσσα; Δείτε στο SuperGreeks για Online μαθήματα!

Σε κάθε περίπτωση σήμερα το απόγευμα, το Υπουργικό Συμβούλιο θα αποφασίσει εάν θα επεκτείνει ή θα χαλαρώσει τα βασικά μέτρα και τότε θα γνωρίζουμε αναλυτικά τι και πως για το άμεσο μέλλον των κατοίκων της Ολλανδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν αντλήσει το NOS και το AD , τα σχολεία της πρωτοβάθμιας θα ανοίξουν μετά τις διακοπές του Μαϊού και μετά από ένα μήνα αν όλα πάνε καλά θα ανοίξουν και τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση θα παραμείνει κλειστή για όλο το καλοκαίρι. Τα σχολεία που θα ανοίξουν θα ανοίξουν με μέτρα και αποστάσεις ασφαλείας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε έπειτα και από το διάγγελμα του Ρούτε στις 19:00.

Ο ατομικός αθλητισμός θα συνεχίσει τις προπονήσεις , όμως μάλλον , δε θα συμβεί το ίδιο και με τον ομαδικό αθλητισμό.

Ψάχνεις για υδραυλικό στην Ολλανδία;

Αντιδράσεις υπάρχουν για τα παραπάνω – οι σύμβουλοι όμως λένε άλλα, και θα δούμε το απόγευμα ποια θα είναι η τελική αντίδραση της κυβέρνησης και ποια θα είναι τελικά τα νέα μέτρα.

Πηγή : NOS & AD & nu

Κάνουμε την εγγραφή μας στο Newsletter του SuperGreeks για να λαμβάνουμε προσφορές, διαγωνισμούς, νέα & tips στην ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks