Το Uccle των Βρυξελλών δίνει 250 ευρώ επιδότηση για αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου

ilektrika-podilata-velgio

Ο δήμος Uccle των Βρυξελλών ψήφισε να ανανεώσει την επιδότηση των 250 € για κάθε κάτοικο που επιθυμεί να αγοράσει ηλεκτρικό ποδήλατο.

Η επιχορήγηση λειτουργεί από το 2015 – αλλά η απορρόφηση ήταν αρχικά αργή καθώς το πρόγραμμα περιορίστηκε σε μόλις 20 αιτούντες.

Πέρυσι, 300 άτομα επωφελήθηκαν από την πληρωμή, με κόστος στο δημοτικό συμβούλιο 75.000 ευρώ.

“Περιμένουμε ότι αυτό το μπόνους θα είναι ακόμη πιο επιτυχημένο στο τρέχον πλαίσιο”, δήλωσε ο alderman για την δραστηριότητα του Uccle, Thibaud Wyngaard. “Είναι πολύ πιθανό ότι πολλοί άνθρωποι θα επιλέξουν το ποδήλατο για να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.”

Η επιδότηση περιορίζεται σε ένα άτομο ανά νοικοκυριό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιστάθμιση του κόστους ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου που έχει ήδη αγοραστεί το 2020.

Από την 1η Ιουλίου, το χρονικό πλαίσιο για την αίτηση επιδότησης θα μειωθεί σε τρεις μήνες. Οι κάτοικοι του Uccle μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να υποβάλουν αίτηση μέσω email στο [email protected]

Αρκετοί άλλοι δήμοι των Βρυξελλών προσφέρουν παρόμοιο πρόγραμμα, όπως οι Berchem-Sainte-Agathe, Ganshoren, Jette και Woluwe-Saint-Pierre, με επιχορηγήσεις που κυμαίνονται από 50 έως 300 €.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks